Candylike hos Ladurée

Med alt dette styret hos blogg.no de siste dagene, har jeg ennå ikke lyktes i å laste opp bilder her inne. I kveld blir det derfor et lite NY tips som jeg har hatt på lager en stund. Håper dere er nysgjerrige på å vite hvor dere får NY's beste makroner?! ...Indeed! Here we go:

 De beste makronene finner du HER, og de er enhver jente verdig når blodsukkeret faller under shoppingrunden! Yummi! 


4 kommentarer

tonje

01.05.2012 kl.22:29

ÅÅÅ, nam!!! Kunne de ikke hatt sånn i oslo <3

Cecilie Lykke

01.05.2012 kl.22:39

Makroner er så godt :-) håper du får lastet opp bildene dine snart, hater blogg.no nå om dagen..

Karoline

01.05.2012 kl.23:05

Cecilie Lykke:

Ja, jeg jobber med saken nå. Det tar bare to timer pr. bildet! Gud. Sinna!
Takk for støtten :)

//K

Frøken Mat

02.05.2012 kl.11:17

Helt enig. Falt pladask for Laduree når jeg bodde i Paris, ble kanskje litt mange makroner, hehe. Min favoritt var grønn eple *savn* må ta turen snart igjen ja!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits