From Central Park with Love

Vi er hjemme! Jeg har hatt en så fantastisk tur, og minnebrikken har lagret over 1700 bilder den siste uken. Byferie er hektisk og vi har tilbragt veldig liten tid på hotellrommet. Dette har også ført til at jeg har mange fine bilder, tips og opplevelser på lager som jeg fortsatt har lyst til å vise til dere. Tusen takk for alle koselig kommentarer jeg har fått underveis i ferien! Jeg tenkte kanskje at dere ikke var så interessert i å følge med meg på en ferie nesten blottet for treningstips, matoppskrifter osv... men dere har jo virkelig likt dette også! Dere er gode altså! All min kjærlighet sendes deres vei, og derfor tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder med ekte New York Love. Central Park in my heart <3


Har på meg jakke fra Ralphe Lauran // sunnies Ray-Ban // Glitter skjorte Zara Woman // Jeans Rag&Bone // sko Nike Free

Jeg gikk forresten rett til Nike Town den første dagen fordi jeg ikke hadde tatt med meg særlig behaglige sko å gå i. Etter at jeg kjøpte disse tok jeg ikke på meg noen andre hele uken! Dette resulterte i null gnagsår eller såre føtter, samtidig som jeg fikk masse komplimenter for mine knalle coraller!  Sporty is the new chick. You don't always need to wear heels... 

Hva syntes dere, er de too much? En av dere lurte på hva Nike koster i USA. Svaret er ca 1/3 av den norske prisen! Jeg betalte ca 600 NOK for disse, men det skal legges til at klærne ikke var så mye billigere dessverre, her skilte det kanskje 100 kr fra prisen hjemme i norge. Men sko, ja takk! De er billige! 


11 kommentarer

Marte

14.04.2012 kl.19:58

Superkule sko. :)

Chocolatecherry

14.04.2012 kl.20:26

herlig ;)

Oda

14.04.2012 kl.20:58

Herregud ELSKER skoene! :D

Er det ikke slik at New York generelt er den "dyre" delen av USA. Lønner seg muligens med en tur til et outlet mall utenfor byen :)

Håper du ikke kjenner så alt for mye til jetlag, hehe:)

Linn

14.04.2012 kl.21:44

Herlig, for det er akkurat sko jeg trenger, og jeg drar om 2 måneder. Da blir det minst 3 par på meg ;D Overhodet ikke too much. :)

Cecilie Lykke

14.04.2012 kl.23:37

Så fine sko! Godt dere har kost dere masse :-)

TRINE

15.04.2012 kl.11:57

Så fine bilder. Kjenner jeg må tilbake til NY - for en fantastisk by!

Elsker de skoene. Vet du om de selges i Norge? :)

Andrea

15.04.2012 kl.14:00

Kjempefine sko! Hvordan er de i størrelsen? Små, store..? :)

Karoline

15.04.2012 kl.21:44

Andrea:

Takk :D
De er ganske like som norske størrelser, men de operere med amerikanske benevninger som 6, 7, 8, og 9, 9 1/2 osv.

De har stort utvalg av store størrelser. Dette gjelder både klær og sko. Når det kommer til klær må man ofte gå ned flere størrelser, noe som kan gjøre det vanskelig for veldig små folk å finne mye klær. Jeg gikk fra M til XS flere ganger!

- Karoline

Karoline

15.04.2012 kl.21:46

TRINE:

Det vet jeg faktisk ikke, men de kommer helt sikkert dersom de ikke har kommet ennå. De var helt nye i butikk i USA, så regner med at de er her til sommeren hvert fall, uten at jeg har noe greie på det :)

- Karoline

- Karoline

Karoline

15.04.2012 kl.22:03

Oda:

New York er nok en del dyrere en resten av USA. Outlet er smart dersom du vil gjøre noen kupp! Vi var på Woodbury Common dag nr 2.
:)

- Karoline

Astrid

29.04.2012 kl.17:03

Kjempefine sko!! Hva heter den modellen? Jeg syns det er litt vanskelig å finne frem i jungelen av ulike Nike sko-modeller free run, air max, Lunarglide osv... Jeg vurderer å kjøpe ett par selv, men ikke sikker på hvilke! Ellers takk for super og inspirerende blogg, helt hekta på frokostblandingen med agave-sirup..:)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits