One day at The Boathouse

I dag har vi tilbrakt hele dagen i en oase. Kunne jeg bli mer forelsket i denne byen? Ja, det kunne jeg visst. Enten er det noe i det vannet som serveres på flyet over sjøen, eller så er det bare sånn at denne byen målbinder de fleste... Jeg kjenner ingen som ikke har sagt at de elsker det, etter at de har satt sine føtter på Manhattan. Det vakreste er at byen er så koselig! Til og med Times square er koselig. Ja, jeg syntes det! Men det som er aller mest koselig er at alle New yorkere smiler, prater, gir komplementer og er så ekstremt nyskjerrige at du nesten kan bli kjent med dem mens du venter på grønn mann. Eh, det var kanskje å overdrive, men trivlige det er de hvertfall! 

I dag har vi  tusslet gjennom hele Central park fra nord til sør. Dette er en helt nydelig park, og mens Mattias tok ett av sikkert 1000 bilder kom en mann bort å tipset oss om et veldig fint sted å ta bilder, igjen: New yorkere er så trivlige!  


På veien spiste vi lunsj på The boathouse. Turistfelle, ja, men helt fantastisk romantisk også! Vi skulle egentlig leie båt på sjøen etterpå, men etter ett glass for mye med rosé sto vi fint over det. For vår egen og andres sikkerhet... hehe.  Det ble shopping i stedet! Ops, etter et par glass rosé... Mattias kjøpte The New og jeg... det kan jeg sikkert vise dere senere!

Dobbel?! Gikk ikke å bestille enkel...

Amerikanere er glade i alt som er fritert, men disse var jo hvertfall fine da. Så fine at jeg også spiste et par potetchips...Vår i New York er så herlig så herlig! Nå skal vi ut å nyte siste kvelden i verdens beste by! 


7 kommentarer

Oda

13.04.2012 kl.06:50

Gleder meg fryktelig til der er min tur til å besøke new York :) takk for alle delte opplevelser!

Merete

13.04.2012 kl.08:35

ser fantastisk ut! Kos dere siste dagen! :)

Thea

13.04.2012 kl.09:47

Det ser ut som en helt himmelsk tur!! Gleder meg til å se alle innkjøp =)

Hvor mye billigere vil du si Nike er der borte, enn hjemme?

Og gleder meg vilt til jeg selv skal til NY, håper det blir tid og mulighet neste år, hvis ikke tror jeg det er et krav at vi får reist dit i 2014!

Kos dere siste tiden!

Yasi

13.04.2012 kl.10:40

Så utrolig nydelig :)

KP

13.04.2012 kl.10:58

HELDIGGRIS!

Maria

13.04.2012 kl.20:43

Herregud! For et fint par dere er! :)

Karoline

15.04.2012 kl.22:03

Maria:

Takk :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits