The Standard

I går spiste vi på en helt fantastisk resturant! Gjentar jeg meg selv?! Ja, det gjør jeg nok, men dette var fantastisk! The Standard Grill ligger i hippe Meatpacking district. Resturanten er tilknyttet det enda hippere hotellet "The Standard Hotell" som ligger ganske nøyaktig oppi Hige way line... Vi var heldige da vi bestilte bord for bare to uker siden, men her gjelder det egentlig å være tidlig ute... Tror det kan ha noe med klokkeslettet å gjøre,  vi spiste kl 21:30 (!) 

I sammenheng med restauranten ligger en festlig bar med masse tyske menyer og blant annet mulighet for å spille bordtennis. 

Jeg spiste lammecarré, tror det er noe av det beste jeg vet for tiden! Hadde fått denne anbefalt av en ansatt i Burberry butikken på Bleecker. Må forresten bare nevne at butikk ansatte er så ekstremt koselige her! Det er langt mellom disse holdningene i Oslo... Cred til New york, som klarer det! Tilbake til carreen. Vi har laget det en del ganger hjemme også  - blir alltid så fantastisk godt! Kanskje jeg skal tipse dere om min favoritt marrinade en gang? Den er hvertfall helt heaven!

Hadde på meg en kjole fra Zara som jeg bare har brukt en gang tidligere, men som jeg ofte leter etter en anledning til. I går var en passende anledning!

Nå må jeg sove, for her er det natt! Ses med deilig oppskrift på proteinkjeks i morgen. Stay tuned!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits