Minetta,New York

I går var vi ute å spiste på en helt fantastisk sjarmerende resturant. Jeg hadde fått tips om denne på forhånd, og det er også derfor jeg gir videre dette tipset. Ikke undervurder å forhånds booke bord i NY! Det er for det først UMULIG å få bord på bra restauranter dersom du ber om det samme  dag. For det andre, er det utrolig deilig å vite at  middagen er i boks og ikke minst at den blir bra! Vi booket fire bord før vi dro, faktisk en måned før vi dro... Tre av dem via Open table, som er et veldig godt sytemt i NY.

Lagen profil på Opeantable.com, søk etter aktuelle resturanter og booke bordene du ønsker. Anbefales på det sterkeste! Note: Bare husk på å skrive ned adresse og telefon  til restauranten slik at du kan bekrefte bordet dagen før du skal dit, dette er viktig!

I går var vi på Minetta tavern. En helt nydelig resturant i Greenwich village, like ved Bleecker street. Denne er ikke akkurat lett å  finne dersom du tenker  på utseende utenfor, men den er utrolig populær blandt New yorkere og man må booke bord ca 4 uker i foveien... Dersom du ikke får det perfekte bordet kan du nyte menyen fra  baren...

Dere lurte på hvor jakken var fra?! Jakken er Ralphe lauren, Kjolen er HM og skoene er Steven by Steve Madden, veksen er D&G.

Wææ, imorgen har vi billetter til Empire. Alle dra opp i Rockefeller for tiden, vi har funnet ut at vi vil opp i 101 f.av empire... Jeg hater høyder, heiser og kø... Dette blir min utfording! Ha en fin, og (jordnær) onsdag alle sammen! 

 


Én kommentar

Karoline

11.04.2012 kl.16:48

Kjøpte du den jakken i New York? Skal selv til NY til sommeren og gleder meg masse! Ligger den cupcake butikken langt unna brodway?:)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits