Town of Nike

Åh, det er helt fantastisk shopping her! Forstår at alle som har satt sine føtter i denne byen sier det. NikeTown var som å komme inn i himmelen, og jeg tror det er hellig for folk flest her. Jeg har hatt på meg mine oransje siden jeg kjøpte dem lørdag morgen, og jeg  tuller ikke når jeg sier at nesten hver eneste butikkansatt har kommentert dem. De er elsket!

Nå har jeg trent en liten time på fitnessenteret her på hotellet, iført en av mine nye nikeoutfits. Det blir fler! 

I går spiste vi nydelig middag på en resturant jeg skal tipse der om senere! Den ligger i vakre Greenwich.Så langt min favoritt bydel i NY. I dag skal vi, SHOPPE(!) Igjen. Hehe. Også har vi nok en fantastisk bordreservasjon på Standard Grilli  ikveld så sent som 21:30, så dette blir en lang dag! 

Ha en herlig dag alle hjerter!


7 kommentarer

hannebotnen

10.04.2012 kl.13:42

Utrolig heldig som er i New York! :))

Mira

10.04.2012 kl.13:45

Følger spent med på oppdateringene dine nå, og drømmer meg bort :) Kos deg videre!

Blair

10.04.2012 kl.13:55

Kjempefin blogg du har her :D

sjekk og kommenter gjerne å min blogg! www.aseacret.com

Oda

10.04.2012 kl.15:02

Virker som om dere har det supert!

Jeg skal selv til New York om ikke så lenge, så følger godt med på bloggen din disse dagene. Vil jo ikke gå glipp av tips! hehe.

Kos deg videre, og lykke til med shopping! Misunnelig.. :)

Linn

10.04.2012 kl.20:24

Fiine sko! Skal til NY selv om bare et par måneder, og GLEDER meg spesielt til å dra innom Nike! :D

Tonje

29.10.2012 kl.01:54

Ville bare stikke innom og si at jeg nå er i New York, bor på ink 48, har kjøpt meg helt like sko som deg (så jeg nå) og var akkurat på treningssenteret her på hotellet. Sprøtt!

Bloggen din er forresten en stor hjelp, alle shopping tips og restaurant anbefalinger på bloggen din er supert å ha nå som jeg er i New York :) Om du har flere anbefalinger enn de som står her, shopping, matsteder og opplevelser, taes de imot med stor takk! er her i 7 dager til :)

Hilsen Tonje

Karoline

30.10.2012 kl.09:15

Tonje:

Så morsomt! Håper det går fint med deg nå da og at du får tid til å kose deg litt, med tanke på Sandy som herjer!

Klem fra Karoline :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits