Good morning America!

I skrivende stund er klokken 07:11 og jeg sitter her å redigerer bilder fra gårdsdagens lange reise. Vi endte opp med å legge oss 20:30 i går kveld - øynene ville over hodet ikke samarbeide. Vi avsluttet kvelden i den nydelige takbaren på hotellet, (bildet kan du se nederst innlegget). Denne er faktisk ranket til New Yorks 4. beste! Nå tenkte jeg å vise dere litt bilder fra turen, her kommer det:Vi begynte reisen i SAS Buissnes lounge på Gardermoen. Der serveres det alltid utrolig fresh frokost. Jeg har på med skjorte fra HM, skjerf fra Zara og tights fra Topshop.

Vi fikk servert så utrolig mye god mat! Jeg er helt overrasket over SAS! Skalldyr og mangosalat, torskefilet med smørdampede poteter, tiramisu, skogsbærsorbet, grovt rugbrød med pepper laks, potetsalat og roastbeef, sjokolade, frukt og... ikke minst fri tilgang på champagne! Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde hvertfall tre av disse flaskene på flyturen over atlanteren. Hvorfor ikke? Vi reiser jo ikke til New York hva dag,og det var pusherens ord før han serverte oss! haha. Litt overmodne jordbær, men jordbær er jordbær og det passer perfekt til champagne! 

'

Finally på New Ark. Mattias hadde klart å overtale meg til å ikke ta med havregryn i baggasjen, så vi kom greit forbi Amerikansk security. Hehe. 

Må bare vise dere noen bilder fra rommet. Ink48 er et boutique hotell. Som dere så på det første bildet er det bare enorme vinduer i hele rommet! Badet er likeså. Jeg kan legge make-up mens jeg titter ned på Hudson river til venstre eller crowdy manhattan trafikk til høyre.

Vi var zombier igår kveld. Noe som endte med at jeg overså alle innlysende tegn og vi havnet på en heftig sportsbar hvor de selvfølgelig serverte... hamburger! Ikke særlig fresh var den heller. Men nå har jeg hvertfall vært igjennom det, en amerikansk hamburger altså! I kveld har vi heldigvis noe helt annet på agendaen!Kvelden sluttet altså her. Ink48 - Press lounge. Etter at jeg hadde tatt dette bildet med Nikonen fikk jeg streng beskjed av vakten om at det ikke var tilatt med slike "store" kameraer... videre må jeg nøye meg med iphonen her opp dessverre. Nå er dagen så vidt i gang og vi skal ut å  finne litt frokost. Håper dere nyter lørdagen,vi blogges! 


14 kommentarer

therese anti

07.04.2012 kl.13:38

Kult :D

Solveig

07.04.2012 kl.13:39

Dere er så heldige! Gøy!

Renate

07.04.2012 kl.16:05

Det ser helt herlig ut! :-D

Isabella

07.04.2012 kl.16:52

Du er så nydelig, Karoline!(:

Det er ikke hver dag man får sjansen å dra til New York, så dette må du nyyte til det fulle!=)

Sherin

07.04.2012 kl.17:19

Det ser så herlig ut søte deg! Håper dere koser dere masse, og shop litt for meg og <3 www.bakersshoes.com er forresten siden til de skoene jeg pratet om! Klemmer

07.04.2012 kl.18:23

Så härligt det ser ut gumman!! :) Nu ska vi snart ut på Göteborgs gator ;) Puss

Cecilie Lykke

07.04.2012 kl.18:40

Oi, her er det allerede luksus på høyt nivå før dere er ute av landet!

Kos dere masse, det fortjener du :-)

ncity

07.04.2012 kl.19:13

Å så mye fine bilder!! Jeg vil også til New York!! :)

- Julie <3

Solrun Marie

07.04.2012 kl.20:26

Det ser fantastisk ut! Åh!

Kristianne

07.04.2012 kl.22:30

Ser ut til at dere har hatt en fin reise til Amerika, kos dere masse! Stor klem fra lillesøster!
så hærlig mat da! det så kjempefint ut der borte! kos dere masse!

Karoline

08.04.2012 kl.13:36

Kristianne:

Det har vi!! Takk, søte deg!
noe spesielt du ønsker deg?! ;)

- Karoline

Karoline

08.04.2012 kl.13:36

Cecilie Lykke:

Takk! det var snilt sagt av deg :)

- Karoline

Kristianne

08.04.2012 kl.14:29

nja, Du finner sikkert noe som du tror jeg kan kose meg med :) Blir glad for alt du eventuelt skulle funnet på! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits