Tilbud hos Get inspired!

God morgen! Har dere vært spreke eller kost dere på latsiden denne påsken?! Jeg må vel innrømme at det ikke har blitt for mage turer i joggeskoene, men jeg tok med meg treningstøy til New York i håp om et par turer. I går hadde jeg en liten runde rundt Hell's kitchen i nytt treningstøy fra Röhnisch / get inspired, og det var egentlg buksen jeg hadde planlagt å vise dere! I dag starter nemlig vårtilbudet hos Get Inspired og denne buksen er blant annet på tilbud. En deilig treningsbukse med smarte lommer  og perfekt passform. Det er alltid super herlig med nytt treningstøy, men ikke alltid gøy å kjøpe det...Når det først er salg pleier jeg alltid å slå til. Treningstøy blir liksom ikke "last year" og i tillegg trenger man ofte mye for å slippe å vaske hele tiden.Toppen er også fra Röhnisch, utrolig sprek farge eller? Gult er jo sesongens heteste!! Den puster godt, sitter som støpt og er normal i størrelsen. 

Tilbudet hos get inspired begynner altså i dag, du finner det HER! jeg hadde tenkt å ta bildene i Central Park, får se om jeg rekker en ny løpetur der senere denne uken. Det er jo en liten drøm! Dere må ha en fin 2. påskedag alle sammen. I dag skal vi sette Bleeker street på hodet, og fant forresten mye fint på Woodbury i går! Kan vise dere senere. Sprek mandag!

8 kommentarer

Fine de treningsklærne. Må få kjøpt meg nye til jeg skal begynne å trene skikkelig igjen:)

KP

09.04.2012 kl.10:04

åh, fine!

Silje Landevåg

09.04.2012 kl.12:09

Wow, knallfine klær på ei supersporty jente!!! Herlig innlegg =)

Cecilie Lykke

09.04.2012 kl.12:25

Har veldig lyst på den toppen der, selv. Får se om jeg får kjøpt litt treningstøy snart :-)

Isabella

09.04.2012 kl.15:50

Joggetur i Central park må du ikke gå glipp av!(: Var det skikkelig dyrt for flybiletten til new york forresten?

ingrid

09.04.2012 kl.19:29

Hvor har du kjøpt jogge skoa dine? rosa nike, ikke sant?:)

Karoline

09.04.2012 kl.22:59

ingrid:

Nike Town. Her i NYC :)

ingrid

10.04.2012 kl.12:39

åå, vet du om det går an å kjøre dem i Norge?:) ellers må jeg kanskje bestille de på nett?

liå bloggen din, btw! hihi

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits