Angels' Exercises

Jet-lag'en satt virkelig inn i går da vi kom hjem, først sov vi fire timer midt på dagen, siden sovnet vi ikke før halv ett og i morges enset jeg ikke vekkeklokken kl 10 en gang... Føler meg fortsatt litt som en zombi, og tanken på å trene er ikke den jeg er mest keen på akkurat nå. Før jeg dro til NY lagde jeg en liten treningsvideo som dere egentlig skulle få da jeg var der borte, men det ble aldri noe av så da får dere den i dag i stedet! Jeg trenger motivasjon, gjør dere?! Når jeg først var over i NY måtte jeg jo handle bikiner på VS.  Jeg har shoppet over nettet de siste fem årene, men det blir alltid en veldig klein toll når pakken endelig ankommer norsk jord. Det var et mekka å komme inn i den butikken, og veldig deilig å slippe å synse fargene over en pc skjerm... Dagens inspirajon er ingen andre en Victoria's secert englene! Personlig syntes jeg jente en er super vakre og selv om de tilhører en skremmende bransje, har de heldigvis mer formere enn mange andre... Jentene trener jo også, og det er alltid gøy å prøve øvelsene som faktisk gjør dem runway ready! Før jeg dro satte jeg sammen et par av mine favorittøvelser fra vinteren 2012: 


7 kommentarer

Tine

15.04.2012 kl.12:53

Hei hei! Hvordan går det? <3

Kan du gjøre meg en tjeneste?

- Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det!

Gå til min blogg/url <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems.

Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

grafiskarbeid

15.04.2012 kl.13:02

Nice! Dette er bloggen jeg burde følge ser jeg ! :D

nolongeralive

15.04.2012 kl.13:21

Veldig bra blogg!(:

KristineS

15.04.2012 kl.14:26

Hei Karoline,

Kjempeartig å følge deg fra NYC. Jeg skal dit selv om 3 uker, og gleder meg stort til en uke i denne herlige byen. Hvilken Victoria Secret-butikk anbefaler du i forhold til å handle bikinier? Tenkte også å handle et par nye bikinier når jeg er der - er jo snart sommer :)

Ha en fortsatt fin søndag :) -Kristine

iplace.blogg.no

15.04.2012 kl.14:47

kult, de skal jeg prøve ut!

Karoline

15.04.2012 kl.21:41

KristineS:

Det må du absolutt!
Har lagt ut tips om det den beste VS butikken her: http://alakaroline.blogg.no/1334441031_new_york_shopping_res.html

- Karoline

Karoline

15.04.2012 kl.21:45

nolongeralive:

Takk :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits