Funfetti påskescones

God morgen alle solstråler! Endelig fredag og sikkert påskeferie for flere av dere om noen timer?! Selv tar jeg ikke påskeferie før torsdag kveld kl 23.59 - om en uke! Vet egentlig ikke om jeg klarer å ta påskeferie før jeg sitter godt plassert i flysete til sas. Tiden får vise. Uansett, jeg teaset dere her om dagen, dårlig gjort eller?! Dere skal vite at jeg syntes det er veldig morsomt, *kniis* og jeg har ikke planer om å slutte med morsomme ting riktig ennå, så dere får bare leve med det *blunke*! Nå er derimot tiden kommet for at jeg skal vise dere hvorfor jeg gikk amok med strøsselbegeret. Her er de, mine søte påskescones:

Oppskriften på sconsene finner dere HER. Jeg blir jo ganske inspirert når jeg sitter på jobb time opp og time ned, og noe vil jeg jo dele med dere også! Disse sconesene bakte jeg på tirsdag, og de fungerer selvfølgelig veldig godt uten funfetti også! Akkurat det syntes jeg bare var veldig morsomt, også passer det jo veldig godt på et gult påske-frokost-bord!  Leke med maten? Det er helt lovlig for unge damer!

Scones er noe av det enkleset og raskeste du kan bake dersom du vil ha noe nybakt til frokost. Grunnen er at scones aldri skal heve. Du slår bare deigen sammen og slenger den på et stekebrett, steker i 15 minutter på 200 grader, og vips har du lune, gode forkostbrød. Dersom du vil bake dem grovere finner du oppskrift HER.

Disse påskesconsene er fine, og med funfetti blir de ekstra søte og gode! Jeg syntes ikke dere skal rynke på nesen over at dette ikke inneholder ett lass med fiber, men heller nyte at det er lov å kose seg i blant! Det er påske, hent frem barnet inni deg og nyt at det finnes en uke midt i året hvor kos og hygge står i sentrum. Jeg fikk masse flott tilbakemelding på innlegget jeg skrev for noen dager siden, og jeg blir så glad inni meg når dere sier så mange fine ting! Det er jo ikke godt for meg å vite hva dere egentlig tenker og mener, men når dere deler sånne fine kommentarer vet jeg hvertfall at jeg ikke har gjort noe veldig galt! Takk skal dere ha alle sammen - jeg sender et stort hjerte gjennom cyber space i dette sekund <3 Ha en fortreffelig fredag! Nå skulle jeg vært på kontoret. Stikker innom senere!


4 kommentarer

Så stilig da, og de så jo veldig gode ut også:)

Mira

30.03.2012 kl.10:35

De ble jo kjempefine - minner meg om de gule rundstykkene min mamma alltid laget til påske før :)

Emilie

30.03.2012 kl.11:13

Hei!

Må bare si at jeg elsker bloggen din, er innom her hver eneste dag og det i ca 1 år. Flotte oppskirfter og det du skriver.. Likte spesilet det innlegget du srkev i går. Kjempe bra. DU er flink. Ha en strålende dag:)

Kristine

30.03.2012 kl.13:00

Disse ble utrolig vakre.

Jeg får gode tanker tilbake til barndommen :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits