@Hendrixhair.no

Etter jul fortalte jeg dere at jeg skulle inngå et samarbeid med frisørkjeden Hendrix Hair. Hendrix him self har åpnet to salonger i oslo på bare 1,5 år og det er ikke så rart, han er fantastisk flink og har et skikkelig gründerhodet! Jeg er så heldig å få bli med på laget hans, og fremover skal jeg teste litt ulike hårprodukter som jeg skal skrive om på hans nyoppstartete blogg, Hendrixhair.no.  Jeg håper dere kjenner meg så godt nå (?) at dere vet at jeg er opptatt av å teste produkter jeg kan stå innefor. Jeg aviser derfor blankt forespørsler om sukkerholdig leskedrikk, poker etc. etc (det renner inn en del av dem skjønner dere..) Hårprodukter er derimot noe vi jenter vil ha, og ikke minst er det utrolig viktig å ta vare på håret med gode produkter ettersom det utsettes for mye daglig slitasje. De siste månedene har jeg testet  Alexander Sprekenhus, Hair styling elixir, og hva jeg mener om dette produktet kan du lese HER!


8 kommentarer

Lena

02.04.2012 kl.11:03

Oi! Kult at du skal blogge for dem! Jeg tror også jeg må prøve Alex, finnes så mye der ute, men det er jo noe jeg har hørt at virkelig er bra!

:)

Beate

02.04.2012 kl.11:04

Herlig! Føler også at jeg må prøve dette produktet altså :) Takk for fint tips!
Stilig! :-D
har hørt at det er bra, får vel prøve en gang!

Sabira

02.04.2012 kl.11:21

Kult! Synes det er veldig viktig å ta vare på håret osv og det er bra at du gir tips til leserene dine:)
Kult :-D

Kan jeg vær så snill få kommentar tilbake ? Da får du en tilbake :-D

-EmmaNailIt

♥ HELGA KRISTIANSEN

02.04.2012 kl.11:42

Ka stilig, trenger virkelig å lære meg litt om hvordan å ta vare på håret.. hehe :D

Karoline

02.04.2012 kl.11:48

HELGA KRISTIANSEN:

Da er det bare å følge med på bloggen til Hendrix :) mange flinke bloggere som skal innom dere å fortelle hav de syntes om ulike produkter, i tillegg er det jo oppdateringer fra ekspertene! :)

Ha en fin dag!

- Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits