kolibriegg. Elsk!

For noen dager siden ga jeg dere oppskriften på tre ulike sukkerreduserte påskegodiser.  Av sukkerfri marsipan lagde jeg også verdens beste kolibriegg! Til og med Mattias som ikke liker marsipan, spiste disse og var kjempe fornøyd!  Nå legger jeg ut oppskriften her på min egen side også, så blir det lettere å finne frem. De andre oppskriftene på påskesnacks kan dere finne HER. Påskeferien nærmer seg dere, og vi reiser om bare 5 dager!! eeekh*

Mål opp mandelmel og melis i en bolle.

... tilsett eggehviter og litt mandelessend. Det siste kan droppes, er like godt mye bedre uten!

Jeg smelter sjokoladen i vannbad. Pass på at det ikke kommer vann eller damp i sjokoladen, da blir den ødelagt. Når du har dyppet alle eggene eller kulene bør de stivne i kjøleskapet i ca 30 minutter før du eventuelt dekorere med hvit sjokolade. 

Bruk en vanlig plastpose og klipp et lite hull, veldig lite, etter at du har hatt i hvit sjokolade.

Sett dem i kjøleskapet igjen etter at du har pyntet dem siste gang. 15 - 30 min ca. 

Smakte myyye bedre enn Nidar sine! Lover! Fikk du lyst til å prøve?!

Er skikkelig lei av problemene her hos blogg.no nå. Jeg har bare mest lyst til å rømme herfra! Håper ikke dere har hatt alt for store problemer med å komme inn på bloggen? Vet at det er mange som ikke har fått åpnet siden i det siste... Stå ut, dette MÅ jo løse seg!! Glad i dere alle sammen - nyt palmesøndag og spis et kolibriegg, eller to!


7 kommentarer

ÅÅh det så supergodt ut :) hmm, kanskje jeg skal lage meg litt sånt påskegodt, siden jeg ikke kan spise snop før om 8 dager pga godteriavtalen min.. :)

Mira

01.04.2012 kl.22:15

Takk for enda mer inspirasjon - gleder meg til å sette i gang selv :)

Karoline

01.04.2012 kl.22:30

Mira:

Så koselig å høre at du blir inspirert! Håper de smaker, når du kommer så langt :)

Klem Karoline

Line

02.04.2012 kl.17:39

Haha, brukte mandelmel jeg :D Lurte på fargen, men de ble supergode- farlig faktisk :)

Solveig

03.04.2012 kl.13:24

Åååå, de så kjempegode ut! Synd jeg ikke har sukrin og sånne rare ting.. :/

Fra tjukk til smukk

03.04.2012 kl.17:45

De så helt nydelige ut! Blir aldri så pent når jeg lager:p

Henriette

23.03.2013 kl.15:05

Disse lagde jeg i dag Karoline (men sukkerfri sjokolade fra helsekost) - ble SÅ gode! Tips - pynte med revet appelsinskall :) påskete, og nydelig smak! God påske og takk for oppskrift!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits