Vaffeldagen!

Elsker vafler! Får skikkelig cravings i blandt! Får du?

Selvfølgelig skal jeg feire vaffeldagen i morgen, og derfor tenkte jeg å gi dere alle mine tre vaffeloppskrifter samtidig! Vet jo at det kan være ganske vanskelig å navigere rundt her i blandt. Nå blir det hvertfall enklere å finne vaflene. Vafler kan brukes til nesten alle dagens måltider, og trenger slett ikke være usunne. Her har jeg vafler med både ekstre fiber og protein.  Kos dere på vaffeldagen!

Da det regnet som værst i fjor sommer benyttet jeg hyttedagene til å lage deilige vafler. Disse er virkelig å anbefale, fantastisk gode! Havrevafler med deilig jordbærkrem finner du HER.

Hvorfor ikke putte litt ekstra protein i vaffelen?! Det har jeg gjort her. Sjokoladeprotein. Det er derfor de ser litt svidd ut også, men det er de altså ikke! Hehe. Oppskrift, HER.

Denne vaffeloppskriften fant jeg i boken til Sunn Jenteidrett, Spis smart. I tillegg lagde jeg en deilig skogsbærkrem ved siden av. Tilbehøret gjør jo nesten hele vaffelen! (OBS for ekstremt dårlige bilder, lover å gjøre noe med det en gang...) Oppskriften finner du HER.


Fin lørdag alle sammen, og kos dere på vaffeldagen!


7 kommentarer

therese anti

24.03.2012 kl.16:03

VAFLER <3

Amalie

24.03.2012 kl.16:27

Den ene linken din fungerer ikke :(

Karoline

24.03.2012 kl.16:31

Amalie:

Takk for at du sa i fra! :) Nå skal alt være i orden, blir det vafler i morgen?! ;)

Klem Karoline

Mira

24.03.2012 kl.18:54

Får lyst til å lage vafler nå - skikkelig koselig mat :)

Elin

24.03.2012 kl.21:01

Ble vedlig sugen på vafler nå... ;-D

Isabella

24.03.2012 kl.22:08

Vaffler + vanniljeyoghurt+ bær= fantastisk godt<3

Kaisa

25.03.2012 kl.15:52

Nam, de så kjempe gode ut alle 3! Så det blir vanskelig å velge!

Vil bare også få si tusen takk for inspirasjonen du gir meg, både til mat og til at jeg nå selv har valgt å begynne å blogge. Hvis du vil kan du ta en titt: http://littlestsweetestthings.blogspot.com/ (er helt ny, så er ikke like proff, men det er iallfall en start!)

God vaffeldag :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits