VinterBodø

Fra sol og 17 grader i Oslo, til 0 grader, kuling og snøstorm i Bodø. Heldigvis hadde vi fullt opp hele dagen og merket egentlig ikke så mye til været...

Vinterlydkonsertene var bedre enn noen gang i går og masse mennesker møtte frem i Nordlandshallen. Jeg fikk til og med besøk av en søt bloggleser på standen vår. Det er utrolig koselig at dere kommer innom å hilser på! Setter stor pris på det. 

Etter en hektisk dag og ettermiddag gikk vi ut å spiste. Jeg la igjen kamera på hotellet, men kan fortelle dere at på menyen sto Skrei, lever og rogn! Gøy å være her i skreiens hjemsted midt i sesong, har aldri spist det før. Det var veldig deilig! Videre unnet vi oss et par øl med artister, band og crew, Blir ikke mye tid til å være sosiale på disse turene, men i går var det veldig koselig. Nå skal vi ut å gjøre Bodø! Er det noe bra shopping her?! Uansett har jeg 6 timer til flyet går, så jeg har mye tid å slå i hjæl!

Ses snart i TORNDHEIM! 


7 kommentarer

Så fine bilder.. Er ganske så vinter her også ja. Skikkelig kjedelig! Håper du får en fin dag:)

Skøyarstrek

15.03.2012 kl.09:05

Uff, er så misunnelig på de som har vår og sol nå! Ikke mye av det i Bergen heller :-(

-Stine

catarntsen

15.03.2012 kl.09:15

Shoppingen her i bodø er skikkelig dårlig i forhold til oslo, men vi finner som regel noe uansett :)

Kristine

15.03.2012 kl.12:17

Anbefaler City Nord, norlands største kjøpesenter. Er du interessert i interiør, er det en fantastisk butikk der! :)

anonym

15.03.2012 kl.20:48

Liker bloggen din veldig godt, men kan du være så snill å slutte med trutemunn bilder? Får nok av de på alle andre blogger :)

Karoline

15.03.2012 kl.21:04

anonym:

Trutmunn?! Kan ikke akkurat se at jeg har det her?!

- Karoline

Heidi

17.03.2012 kl.10:32

Likte smykket du hadde på. Hvor er det ifra? :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits