Kvinnedag

Har gått 50-tallets kvinneideal en høy gang i dag, og må si jeg syntes det har vært ganske behagelig...

Jeg har alltid vært opptatt av å  ta utdannelse, være barnløs til jeg minst er 28 og tjene nok penger til å klare meg selv. Jeg er fortsatt ganske enig i mine egne prinsipper. Likevel har jeg fått øynen opp for en annen verden, eller heller kanskje den nye verden? En verden som har blitt til av én grunn. At våre mødre sto på barrierene for kvinner under 60-, 70- og 80 - tallet, noe som førte til at vi har den plassen i samfunnet som vi har i dag. Vi kan ta lang utdannelse, vi kan være barnløse til vi er over 30 og vi kan tjene våre egne penger. Selv om dette er slik samfunnet er i dag, og dette er det som er helt naturlig, er det fler og fler kvinner som likevel ønsker å være hjemme. Det som er så flott med det, er at det kan vi! ...hvis vi vil.

Jobben min innebærer å være litt her og litt der, jobbe litt hjemme og jobbe litt borte, ha litt fri og pluttselig være veldig opptatt. Akkurat nå kan jeg nesten designe dagen min sånn som jeg selv vil. Jeg vet at jeg sikkert ikke kan fortsette på denne måten resten av livet, men den muligheten til ha det fleksibelt og ha tid hjemme, den tror jeg alltid at jeg vil prioritere. I dag har jeg hatt en slik dag hvor jeg kan putte inn arbeidoppgavene når det føles rikitg. Jeg starter derfor med sats kl 08:00, for så å vaske leiligheten (faktisk er det flere uker siden sist jeg tok i en vaskefille, Mattias har tatt seg av den biten i det siste), ta en tur til BeautySpot (Sherin har forresten fått egen blogg, hun har holdt på noen måneder nå og jeg dør når jeg ser den hunden! *ønske*)! Deretter har jeg jobbet, jobbet, og jobbet litt til.Nå er det straks tid for middag, og i dag er planen å la meg inspirer av DENNE boken. Dere har jo lurt på hvor jeg får inspirasjon fra. Det er litt overalt, men mye fra fine kokebøker, denne er forresten ikke bare en kokebok, den er like mye en livsstilsbok... Dagen har altså vært en typsik "hemmafru" - dag. Men alle dager er heldigvis ikke slik, og det er også litt godt! Nå kom akkurat Mattias inn døren, og... han har med GAVE til meg! Lerkefugl eller karriere kvinne, spiller ingen rolle! Jeg er veldig lykkelig <3 Håper dere har hatt en fin dag, alle vakre kvinner! 

 

Skal prøve å puttet ut "ukens spørsmål" litt senere, i morgen bærer det nemlig av sted til Bergen, kjenner at denne uken pluttselig gikk litt fort! Iiik. Forresne, har trukket vinneren av denne konkurransen (E-post sendes). Ekstremt dårlig deltakelse da! Er det sånn at dere ikke liker å vinne permier?! Jeg bare spør...


2 kommentarer

Maren 26

08.03.2012 kl.19:14

Konkurransen gjaldt jo bare i Oslo:(

Hvor i Bergen skal dere være, og når? for der bor nemlig jeg:)

Karoline

08.03.2012 kl.19:26

Maren 26:

Ja, det vet jeg at var litt dumt! Neste gang blir det ingen "Oslo-ting" ;)

Jeg er på Festplassen i Bergen fra 14 - 17:30 på lørdag, sammen med hele Vinterlyd-gjengen:D Du finner meg på stand med brød og korn og Kreftforeningen :)

Håper vi ses!

- Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits