Obesity trends

Grøss og gru! Har dere sett dette bilde før? Jeg har sett det flere ganger, men syntes det er like sterkt hver gang! Tenk at minst 30% av befolkningen i hver enkelt stat i USA har en BMI på over 30! Og her kan vi nok ganske sikkert si at den ikke skyldes ekstrem muskelmasse....

Dagens foredrag hos nofima, kjempe spennende!


3 kommentarer

Mrs Sunshine

07.03.2012 kl.16:40

Ja, visst är det skrämmande. Även om skandinavien ligger långt ifrån dessa siffror är det ändå tänkvärt även för vår del av världen!

Viktoria Marie

08.03.2012 kl.11:30

BMI er i mine øyne bare tull og fanteri.. Selv har jeg en BMI som sier at jeg er fedmeproblemer, noe jeg ikke kan se stemmer. Jeg er lav, og har helt klart noen kilo for mye, men jeg er under 100kg, trener 4-5 ganger i uken, og spiser kun snop i helgen. Affh, BMI er ødeleggende..

Karoline

08.03.2012 kl.17:18

Viktoria Marie:

Ja, BMI kan i mange situasjon være feilaktig. Det er derfor viktig å bruke det i sammenheng med andre måleparameter. Dersom du ikke har fått undersøkt din kroppsammensetning av en profesjonell, anbefaler jeg deg å gjøre dette. Da slipper du å være usikker, eller bli frustrert over gale tall og ting du selv mener at ikke stemmer.

Når store folkegrupper skal beskrives, er derimot BMI helt ok å bruke.

:)

- Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits