Vinterlyd på Gjøvik

I dag har vi tilbakelagt Vinterlyd konsert nr. 3 med P4 og Kreftforeningen! På lørdag var vi forresten i Kristiansand, og da fikk jeg besøk av en søt bloggleser på standen vår! Utrolig koselig når dere kommer bort å sier hei, jeg aner jo ikke hvem dere er og hva dere liker, så en prat er alltid hyggelig. Kan ikke få sagt det mange nok ganger, jeg syntes det er utrolig flott å få være med å bidra på en aksjon som er så vikitg som denne! Kreft er noe som rammer veldig mange, og de fleste kjenner en som har eller har hatt kraft. Selv opplevde jeg kreft veldig nært på kroppen da min mamma ble rammet av brystkreft da jeg var liten. Noen år senere gikk min farmor bort på grunn av lungekreft. Forøvrig en helt grusom kreftdiagnose som jeg ikke vil at noen skal oppleve... 

Brødskalaen er med. Det er viktig å minne folk på at grovt brød med masse fiber er sunt! Dette kan forebygge ulike livsstilsykdommer, men også kreft!

Å snakke med mennesker er kanskje noe av det jeg liker best...

Marion Ravn, Envy, Nora Foss Al-Jabri og Kurt Nilsen var på scenen!

Håper kreften er litt som pesten, og at vi sammen klarer å utrydde den! I hvertfall sørge for at nesten alle overlever... Dersom du ikke bor eller er i nærheten av noen av byene vi besøker de neste tre ukene, kan du bidra til at kreftforskningen øker ved å støtte krafttak mot kreft og sende sms "KMK" til 2277, da gir du 80 kroner. Do it!

I skrivende stund sitter jeg på toget mellom Gjøvik og Oslo, lengter hjem etter en litt kald ettermiddag ute. Tiden har flydd, så jeg har egentlig ikke rukket å kjenne på kulden. Den gjør det når man har det gøy! 

Håper dere har hatt en innholdsrik mandag og kanskje svettet litt?! Nå sier jeg god natt!


Én kommentar

Cassandra Lysgård Fredriksen

06.03.2012 kl.09:51

Var sikkert gøy å være der. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com





Follow Me on Pinterest



Matbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits