Beauty Berry

Fant ekstra store blåbær på butikken i morges - jeg kansker deg som annet snacks! Det gjør Miranda Kerr også... hvis du lurer! Jeg forguder henne og akkurat nå kan du lese om livet og matvanene hennes i norske Cosmo. 

Sunn og fin mandag, søte lesere!


7 kommentarer

Salige Lavendel

05.03.2012 kl.11:18

Nam, kjempegodt som snacks. Har forresten samme skål som deg =)

Elin

05.03.2012 kl.12:01

Spiser blåbær i skrivende stund! ;-D Ha en forrykende herlig mandag.

Rita

05.03.2012 kl.12:41

Hun er feiende flott! Og blåbær er superdigg! Hett tips er å lage sunn is av fryste blåbær(eller andre bær). Mos sammen cottage cheese, sukrinmelis og fryste blåbær med en stavmisker, knallgodt! Prøv med valnøtter på toppen.

Klem

Annika

05.03.2012 kl.15:47

hei, Karoline!

Jeg ville bare si at bloggen din er en stor inspirasjon for meg, særlig siden jeg selv er opptatt av å leve sunt og å trene riktig, osv. Jeg elsker oppskriftene dine, men det var først da du skrev innlegget om spiseforstyrrelser; opp i vekt at jeg begynte å virkelig digge den. Jeg har allerede lest nesten alle innleggene det er å lese, og synes stadig du kommer med gode og nyttige tips. Stå på videre!

Mira

05.03.2012 kl.16:23

Blåbær er veldig god snack - synd de er så dyre!

Cecilie Lykke

05.03.2012 kl.19:22

Mm, elsker bær. Syns blåbærne i butikken er litt for sure enda, men bjørnebær derimot, mmm :-)

Oda Amalie

05.03.2012 kl.20:50

Jeg forguder henne jeg også! <3 :D Thumbs up for blueberries! ;-)

Takk for masse inspirasjon Karoline, jeg er kjempeglad i bloggen din! :)

Ha en fin kveld!

-Oda.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits