Lørdagsmorgen

God morgen alle solstråler! Nå er det jo nesten ikke morgen lengre. Jeg har allerede inntatt frokost og lunsj jeg, og lagt bak med en finliten løpetur i mortvin og 0 grader. Sånn er det i mars, vet aldri hvordan været blir. Jeg tok derfor et dypdykk ned i mammas skuffer og fant superundertøy, pannebånd og buff. Hadde frøset i hjel hvis ikke!

Det beste med å løpe ute en lørdag morgen er følelsen av at byen sover. Ikke en sjel i gatene og bare små fugler som bryter stillheten på jakt etter litt mat mellom benkene i parken. I tillegg er det ingenting som slår følelsen av å løpe langs fjorden og se den vakre skjærgården i Lillesand. Jeg hadde mange ganger lyst til å stoppe opp å ta bilder, men iphonen hadde ikke akkurat gjengitt det vakre synet og det hadde vel ikke blitt så effektivt heller...

Etter en halvtime ute kom jeg inn med roser i kinnene, en ganske perfekt start på dagen! Nå skal jeg gjøre meg i stand til en ny dag med Vinterlyd! I dag er vi i Kristiansand, bor du i nærheten må du absolutt komme innom! Kurt, Marion, Alejandro m.f står på scenen fra kl 14 :D. Dersom dere ikke er i nærheten av Kristiansand, håper jeg dere fåren fantastisk deilig lørdag i finværet. Mars betyr snart ordentlig vår - Elsker det!Nå koser jeg med med litt mellommål: CC og Kiwi.  Kiwi inneholder faktisk dobbelt så mye C-vitamin som appelsin og har det proteinspaltende enzymet, actinidin, som er bra for fordøyelsen - så vet dere det :)

Prates!


3 kommentarer

God morgen, spreka! Ha en fin dag videre:)

Mira

03.03.2012 kl.13:12

God lørdag - du utstråler energi, så herlig!

karoline

03.03.2012 kl.15:09

Du er så inspirerende! Men så har jeg et spm. Legger fettet seg på de riktige plassene om man spiser sunt når man skal opp i vekt? Og legger det seg feil hvis man bare spiser sjokolade og is for å gå opp?

Jeg spiser veldig sunt, det eneste usunne jeg spiser er is. Jeg spiser 1 boks (430g) kokossorbe om dagen, men har veldig dårlig smvittighet for det. Burde jeg holde det til helgen? Men likevell prøver jeg å gå opp litt i vekt, så er de ekstra kaloriene bra? Også spiser jeg mye tørket frukt, er dette sunt, eller er det bare for mye sukker?

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits