Offisiell Bloggawards 2012

Trine Grung, den kreative damen bak Chills, som har blogget i mange år og som er superwoman i sosiale medier! Nå lanserer hun Norges offisielle bloggawards! Dette kan vel ikke bli annet enn bra?!

Denne bloggawardsen skal gjøre plass til alle bloggere i Norge. I følge Trine selv er awardsen ment å favne alt fra rosabloggere til bedrifter som er engasjerte på nettet. At det finnes 18 ulike kategorier å plassere din favoritt blogg i, gjør heller ingen ting! Folk skriver så mye bra der ute, og at flere bør trekkes frem i lyset og gis heder og ære for sin innsats og engasjement syntes jeg er vikitg. Det er ikke bare lesertallet som sier noe om at en blogg er god eller dårlig. Det tror jeg det er fler som er enige med meg i. 

Som første land i verden skal bloggawards - finalen filmes og sendes på web-tv . Det hele går av stabelen 2-4 november i år!

Dersom du fikk lyst til å nominere meg eller en annen blogg du blir inspirert av, kan du gjøre det her og nå!  Alle som nominerer en blogg er med i trekningen av en MacBook Pro! Jeg vet allerede hvem jeg skal legge min stemme på...


8 kommentarer

astudentway.com

21.02.2012 kl.19:25

Gleder meg til dette. Blir utrolig spennende å se hvordan det blir! :D

Vivian

21.02.2012 kl.21:10

Har lagt inn en stemme for deg :)

Johanne

21.02.2012 kl.22:28

Enig med deg! Endelig en awards for alle. Jeg har stemt på flere:)

Andrea

21.02.2012 kl.22:58

Nominerte deg i mat-/helseblogg og skrev noen gode ord om bloggen. :)

Var det riktig kategori?

Håper du vinner det fortjener du, du er virkelig en inspirasjon for meg.

Hilsen Andrea.

Renate

21.02.2012 kl.23:13

Siden du er den eneste bloggen jeg har hatt lyst til å følge med på, så har du min stemme! =)

Karoline

22.02.2012 kl.08:03

Takk for at dere stemmer på meg da! Det er utrolig koselig :)

- Karoline

Maja Schaug

23.02.2012 kl.10:17

Jeg har stemt! :)

Trine Grung

07.09.2012 kl.21:25

Så hyggelig at du er positiv, det gleder oss veldig!!!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits