Trening på kvistenGod morgen alle sprekinger! Jeg titter bare innom for å ønske dere en rikitg fin lørdag. Nå løper jeg straks av sted til SATS for en spinningtime. Er så fantastisk deilig at det bare er en drøy time til ukens femt økt er i boks og jeg kan velfortjent ta helg! Litt senere i dag skal jeg gi dere mulighet til å vinne en deilig premie! Håper dere har konkurranseinstinktet i orden?! 


3 kommentarer

Maren

18.02.2012 kl.09:43

Ha en god økt:) jeg skal også på trening, men ikke før om en halvtime.

Hva drikker du på bilde forresten?

kari

18.02.2012 kl.12:03

Lykke til på trening ! Jeg ble ferdig med min trening kl 11 i dag, så nå slapper jeg av med good mat og er klar for å nyte resten av dagen :)

Gler meg til å se hva konkurasen blir!

Cecilie Lykke

18.02.2012 kl.14:33

Så flink du er! Kos deg masse resten av helgen :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits