Frokostinspo

Boring breakfast, finnes ikke! Via pinterest.


4 kommentarer

Maria amarni

13.02.2012 kl.11:24

Hei hei!, fin blogg! ! :-)

Har du lyst på en I pad 2?? Delta i trekningen av en ved å trykke på min blogg/url og delta!

Det er også en fin måte å skaffe deg lesere på, det er å lage ett blogg innlegg hvor du får andre til å delta i trekningen. Det øker din sjanse for å vinne betraktelig!!

Lykke til! :-)

Mira

13.02.2012 kl.11:34

Herlig! :) Må prøves en gang :)

Charlotte

13.02.2012 kl.19:26

Spiser du vanlig yoghurt? Det inneholder jo mye sukker!(: Jeg spiser kun yoghurt når jeg vil kose meg, på en lørdag foreksempel. Det er jo hvertfall bedre enn godteri!

Karoline

13.02.2012 kl.20:24

Charlotte:

Jeg spiser naturell yoghurt, i den er det ikke så mye sukker. I tillegg blander jeg den ut med cottage cheese, så en porsjon består vel ca av 2 ss yoghurt og 1 dl cc. Ikke mye sukker. Dette bildet var mest for å inspirere, det var ikke jeg som lagde det ;)

- Karoline M.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits