Vanilla Rice Hot Chocolate

Uansett hva jeg gjør, blir jeg ikke varm! Jeg løp til og med opp alle de fem hetasjene (og du kan egentlig gange det med to, for det er dobbel takhøyde i hele bygget), jeg ble fortsatt ikke for varm. Jeg er ikke laget for denne kulden tror jeg?! Det eneste jeg i så fall er laget for, er å drikke kakao i denne kulden... Hvem har ikke lyst på varm sjokolade når gradestokken ligger godt over på minussiden?! 

Ha alle ingrediensene i en kjele. Rått kakaopulver er vanskelig å løse opp bare ved å bruke visp, derfor brukte jeg en stavmikser rett i kjelen (hold stavmiksren i bunnen av kjelen hele tiden, da spruter det ikke). Du kan også kjøre blandingen i en blender å varme den opp etterpå. Drikken skal ikke koke, bare varmes til den ryker godt. 

Håper ikke dere fryser like mye som meg akkurat, men med sånn god kakao gjør det egentlig ikke noe at det er bitende kulde ute. Dette gjore hvertfall min frossene kropp veldig godt...


6 kommentarer

Cecilie Lykke

04.02.2012 kl.20:29

Her sitter jeg med kaffe mocca av sjokoladeprotein og stevia chocolate, deilig å kjenne varmen i halsen og magen på en alt for kald buss!

Cecilie Lykke

04.02.2012 kl.23:15

Fiberfin eller proteinpulver kan du fint bruke i stedet for bakepro :-)

Veronica

05.02.2012 kl.13:22

Hva er rice dream vanilje for noe spennende? :) Elsker alt med vaniljesmak, så denne drikken fristet veldig. Hva er fettinnholdet i denne "melken"? Får jeg kjøpt det på vanlig helsekost i Norge?

Karoline

05.02.2012 kl.14:59

Veronica:

Dette er rismelk. Jeg kjøper det hos Meny eller Kiwi helt enkelt. Inneholde 1 g fett pr 100 g.

- Karoline M.

Kathrine

06.02.2012 kl.13:13

Har du en link til raw-kakaoen du brukte her? :)

Ane

08.02.2012 kl.14:59

Hørtes kjempe godt ut!

Bare lurer på hva som er forskjellen på yacon sirup og agave nektar? :-)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits