Når du trenger det mest...

I dag trener jeg senere enn jeg pleier. Jeg liker egentlig å få det unnagjort på morgenen, særlig når det er mandag, for hvis ikke blir det lett litt segt å komme av gårde...  Kjenner du deg igjen?!

Det er bare en ting å gjøre når hjernen sier nei til trening:  Ha mange nok gode grunner i bakhodet som kan hjelpe deg å endre fokus og gi deg motivasjon til å trene akkurat der og da! 

 Til tross for at Sønner av Norge begynner kl 20:00, skal jeg møte opp på spinningtimen. Kroppen gir meg veldig lite cred for at jeg velger å bli hjemme i sofane. Det er derfor bare å sette på seg et positivt sinn og tenke at det føles veldig godt etterpå! Det er akkurat det jeg gjør i dag - tenker at det føles veldig godt etterpå + alle de andre gode argumentene jeg heldigvis hadde skrevet ned...  Det hjelper å skrive det ned, har du prøvd?!

 


6 kommentarer

loues

16.01.2012 kl.19:32

God trening! Kjempefine punkter om hva treningen gjør for deg.

ingridavels

16.01.2012 kl.20:28

så søt du er! håper du koser deg på trening :) det viktigste er ikke NÅR, men at du faktisk gjør det!

Yngvild

16.01.2012 kl.20:29

Takk for masse gode tips, det var inspirerende. God trening, du er flink! :D

Solrun Marie

16.01.2012 kl.21:08

Jeg skal skrive ned punktene nå, bare for å huske det til enste gang; var hardt i dag men trening ble det!

Frida

17.01.2012 kl.16:42

Tusen takk for mange bra tips!

Du har en skikkelig bra blogg og den er veldig inspirerende :D

Karoline

17.01.2012 kl.20:42

Frida:

Tusen takk for det :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits