God treningsUke!

Mitt nyttårsforsett nr.1 i 2012 var å trene hver mandag (i tillegg til 4 - 5 andre ganger i uken da). Det er et nyttårsforsett jeg skal klare å holde. I går var det mandag. Trente du?!

Da jeg la ut en video med mine favorittøvelser i nyttårshelgen, var det fler av dere som lurte på om jeg kunne legge ut beskrivelse av øvelsene samt hvor mange repetisjoner og sett jeg gjør av hver øvelse. Selvfølgelig kan jeg gjøre det! Videoen kan dere se HER, under får dere beskrivelse av øvelsene. 

 

 

Dette er selvfølgelig bare noen av øvelsene jeg gjør... Vil dere se fler, kan dere ta en titt HER


5 kommentarer

Lena

10.01.2012 kl.10:36

Det er nesten likt nyttårsforsett som meg! Det er så smart å trene på mandager, for da er man liksom i gang. Så ja, jeg trente i går :D Tusen takk for at du legger ut øvelser, det er så greit å få litt inspirasjon og tips :D Lykke til videre med treningsuken!

Oda

10.01.2012 kl.14:06

Tusen takk for detaljert beskrivelse :) I morgen blir det en real økt alá Karoline! Hvor tunge vekter bruker du?

Har akkurat kommet inn fra en deilig (og grusom tung) løpetur ute i kuldegrader og snø (så tungt er er å løpe på snø/is!). Avsluttet med mageøvelser. Dagen blir så mye bedre når treningen er unnagjort og humøret er på topp :)

Karoline

10.01.2012 kl.22:03

Oda:

Å så koselig!! En økt ála Karoline - nå ble jeg glad ;)

Jeg bruker 8 kg's kettlebell på hele kroppen her hjemme, men på sats bruker jeg gjerne 12 på ben, 8 på rygg og 4 på armer og bryst - med tanke på den høye farten dette skal gjøres i blir det ganske tungt!

Hørtes ut som en sporty dag du har hatt! Deilig å løpe ute om vinteren hvis man har gode sko og masse varmt tøy! :)

- Karoline M.

Ann Kristin

10.01.2012 kl.22:17

Hei Karoline! Takk for at du la ut dette :-)

Jeg lurte også på om du kan anbefale hva slags form for oppvarming man bør ha før man trener styrke hjemme? :-)

Karoline

10.01.2012 kl.22:40

Ann Kristin:

Jeg bruker hoppetau! Funker veldig bra ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits