Dessert: Litt sunnere iskrem

Nå kommer oppskriften på den litt sunnere iskremen jeg lagde på fredag! Jeg ble utrolig fornøyd med den og den er faktias veldig rask og enkel å lage!  Alltid deilig å ha oppskriften på en litt sunnere dessert når man ikke vil unne seg så mange kallorier, store mengder fett eller unødvendig sukker! Pisk eggeplommer og søtningsmiddel til eggedosis. Jeg har brukt sukrin lenge, men etter at jeg kjøpte denne typen; Xylo sweet på iherb.com i høst, kommer jeg aldri til å bytte tilbake! Jeg syntes sukrin gir en merkelig, kald smak. Dette produktet smaker nesten helt likt som sukker, gir hvertfall ingen merkelig bismak. 

Pisk fløten til krem. Når jeg er hos foresldrene til Mattias i Sverige, benytter jeg alltid anledningen til å kjøpe med meg et par bokser vaniljvisp til Norge. Dette er en kremfløte med vaniljesmak og inneholder bare 12% fett ! Den er fantastisk god til frukt og smuldrepai, men denne gangen prøvde jeg å lage is av den, det angrer jeg ikke på! 

Bland deretter melk sammen med eggedosisnen og vend inn den piskede kremfløten. Bland forsiktig dette sammen og ha det over i en boks med lokk som du kan plassere i frysen. Etter ca 1 time i fryseren bør du ta isen ut å røre i den, dette fører til at den ikke krystalliserer seg. Gjenta prosessen hver time til isen er frossen. 

Jeg hadde litt kakaonibs og agavenektar over isen - det ble helt utrolig godt!  Du kan også ha ulike varme bær eller bare spise den som den er.


Håper den frister?! Ha en fortsatt deilig søndag alle sammen!


9 kommentarer

Henriette

08.01.2012 kl.16:52

Heimelaga is er nåke av det beste i verden :) Vi fikk iskremmaskin til jul, gleda meg til å teste den ut :)

Oda

08.01.2012 kl.19:29

Dette så fantastisk godt ut, må prøves! Nå står sunne boller i ovnen, eksprimenterte meg frem med det jeg hadde i hus, så krysser fingrene for at de blir gode. De ser i alle fall lovende ut :)

Er Mattias svensk, forresten?

Ha en fin søndagskveld, Karoline :)

KK

08.01.2012 kl.19:47

NAM! Spørsmål: hvor mye xtra blir det i moms og toll når du bestiller fra iherb, og hvor lang til tar det før du får varene? Vil du anbefale det som en bra nettside? :)

Heidi

09.01.2012 kl.07:46

Denne så fantastisk god ut=) Gleder meg til å prøve! Men du, jeg har prøvd å bestille fra iherb, men når jeg kommer til utsjekkingen så går det ikke å velge norge som land å sende til, har du opplevd dette?

Klem fra Heidi

Karoline

09.01.2012 kl.08:26

Heidi:

Det hørtes rart ut! Jeg har ikke opplevd dette, og har bestilt ganske mange ganger nå... Jeg bestilt akkurat tre ordre nå, og det gikk fint å sende til Norge. Prøv å endre land under din profil.

Lykke til! Håper du får det til å fungere :)

Karoline

09.01.2012 kl.08:34

KK:

Så lenge pakkene du bestiller kommer på under 200,- totalt får du ikke ekstra toll og avgift.

Dersom pakken veier under 1360 g vil det heller ikke bli dyrere enn 4 - 6$ i frakt. Jeg bestiller heller tre pakker etter hverandre til totalt 18$ i frakt, enn én pakke til 26$ frakt og masse toll og avgifter i Norge :)

Det negative er at det kan ta litt tid å få varene. Før jul kunne det ta hele 3 uker, men nå skal det ta ca 10 dager.

Jeg vil absolutt anbefale det som en bra nettside. Jeg kjenner mange som handler her flere ganger i måneden.

Bare prøv, det fungerer veldig bra! :)

Du kan forresten få 5$ i avslag på første bestilling dersom du taster inn koden BOC065 ved bestilling :)

- Karoline M.

Karoline

09.01.2012 kl.08:37

Oda:

Det hørtes bra ut, gøy å eksperimentere på kjøkkenet! :)

Ja, Mattias er svensk.

- Karoline M.

Sandra

09.01.2012 kl.14:49

Skal prøve!!

Celine

13.01.2012 kl.15:48

Så kjempe godt ut, må prøve en gang!

Men er det ikke sukker i vaniljvisp? :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits