Tredje dag = Treningsdag

Lille juleaften våknet jeg med raslende hals. Gjennom julen har det gått i slow motion, men i dag følte jeg meg mye bedre! Er helt sikker på at jeg kan takke meg selv for ikke å ha beveget meg ut i stormen som har vært de siste dagene, det hadde vel bare gjort det vondt verre. I dag følte jeg meg hvert fall mye bedre, etter fire timer med jobb tok jeg en fortjent pause på treningsstudio. 

Mitt gode gamle treningssenter, hvor jeg løftet min første lille manual som 16 åring, syklet minst tre ganger i uken, og tok maaaange situps i flere år. Det var ikke akkurat sånn at de fornyet seg så veldig ofte den gang - gleden var derfor stor da jeg fant et knippe fine kettlebells i alle kg kategorier langs speilveggen i dag! Jeg hadde en real økt, både på mølla og med gjernkulene. Godt!

Ofte er det enda lettere å trene når en har fri, da finnes det liksom ingen tid å passe. Jeg elsker å trene på fridager. I tillegg til at det er mer tid å ta av, føles det nesten ennå bedre etterpå. Man har jo vært litt ekstra flink når det faktisk er ferie? Eller?!


Én kommentar

Oda

28.12.2011 kl.10:27

Hvor langt løp du? :)

Kan du legge ut noen forslag til gode økter på mølla? Sliter virkelig med variasjon når det gjeller mølleløping..

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits