Key Looks

Den beste inspirasjonen jeg kan få for å være mer fysisk aktiv er fresht treningstøy! I går drømte jeg meg bort i et mylder av stilige og komfortable klær til trening. Nå skal jeg vise dere noen av det jeg syntes er aller finest, og kanskje de heteste trendene du finner på treningssenterne eller i løypa i høst og vinter. 

Snake Run tights / Adidas by Stella McCartney, Blå løpejakke / Adidas by Stella McCartney, Run bra / Sweaty Betty, Sko / Free Run+2 Nike, Run Tee / Adidas by Stella McCartney, pustende treningssokker / Sweaty betty

Sykkelbukse med skjørt / Sweaty Betty, Treningstopp / dry-fit by Nike, sykkeljakke / Craft, SportsBH / Sweaty betty, overtrekksokker / Craft, sykkelsko / Diadora Aerospeed 2

Treningsbukse med mønster / Sweaty Betty, femenin treningstopp / Sweaty Betty, Run snake jacket / Adidas by Stella McCartney, Microfiberhåndklær / Sweaty Betty, Sko / Free Trainer Fit Nike, Drikkeflaske / Sweaty Betty, Statement gymbag / Sweaty BettySom dere ser har jeg hente menge klær fra den britiske siden "sweaty betty". Produktene selges dessverre ikke i Norge, men vi i Norge er jo ganske gode på netthandel, er vi ikke?! Shoppen finner du HER!

Appropo kommentaren eller faktisk hele innlegget til Marion Ravn, som det er en liten link til ved siden av her ---->, er jeg helt enig i at slankeblogger er veldig slitsomme! Mange av jentene som ligger på toppen av blogglisten i Norge er under 20 år, de har ingen kunnskaper om hvilket kosthold som er det beste, og de har også lite kunnskap om hvordan mange treningsøvelser skal utføres. Jeg blir stadig vekk provosert når jeg ser små jenter med 17 000 lesere ta planken med roma rett til været eller med ekstrem bøy i ryggen: med anrde ord, når de gjør øveløser feil... Flere forteller også om sine ekstreme dietter med barnemat eller atkinsbarer og shakes.  Jeg er enig med Marion i at et sunt kosthold består av mye, variert og næringsrik mat. Trening handler om glede - du skal finne den treningsformen som gjør deg glad, som gir deg effekt og som du kan glede deg til å utføre!  Likeså skal du være fornøyd med din kropp, fokusere på det du syntes er finest og gi deg selv komplementer, husk: du er selv din største kritiker!  


7 kommentarer

Linn

27.10.2011 kl.19:17

Så mye fint! Tror nesten at jeg skal drive litt "liksom-nettshopping" i kveld :)

Veldig ening med det du skriver, jeg skal ærlig inndrømme at jeg prøver meg på øvelser, men prøver å se i speilet om jeg gjør de riktig og kjenner etter hvor de tar, evt. spørr hvordan det "ser ut" hvis jeg har med venner.

Line

27.10.2011 kl.20:19

Hear hear! Kunne ikke vært mer enig :-)

Silje

27.10.2011 kl.22:19

Da er det ihvertfall flott vi har en blogg som din! Her kan vi få masse tips ang. trening og kosthold, og stole på dem :-) Tusen takk!

Lise

28.10.2011 kl.03:21

Hei!

Først må jeg få si at du har en inspirerende blogg. Ellers har jeg et lite spørsmål jeg lurer, og som du kanskje har et godt svar på. Når det kommer til brus, er det egentlig så mye bedre å velge light versjoner fremfor de originale, og i så fall hvorfor?et innlegg om dette kunne sikkert vært interessant for flere :)

Solrun Marie

28.10.2011 kl.10:05

Kjempeinspirasjon! Har lyst på en treningstur igjen! :D

maren

28.10.2011 kl.13:43

Hei.

Ingen link

Karoline

31.10.2011 kl.12:35

Lise:

Takk for en koselig tilbakemelding! Det setter jeg virkelig stor pris på :)

Det er bedre å velg light brus fremfor vanlig brus med tanke på sukkermengden. Det er ingen forskning som sier at light brus er veldig skadelig, eller at man legger på seg. Derimot er lightbrus skadelig for tennene med tanke på det store syreangrepet de utsettes for.

Kunstig søtning er ikke bra i store mengder, og det har tidligere vært vist tilfeller av hjerneskade med tanke på stort inntak av for eksempel aspertam, men dette er som sagt ikke forsket nok på.

Personlig syntes jeg ikke det er smart å innta for mye produkter som består av mye kunstige ingredienser. Kroppen har behov for naturlig mat og drikke, og vil derfor lettere tappes for energi over tid dersom man vender seg til å for eksempel drikke mye lightbrus.

Vann er den beste tørstedrikken. Lightbrus bør høre hjemme til kos, akkurat som annet industriprodusert. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits