Incline 2

Hvis du øker skråningen på løpebåndet ditt med 2% vil du få samme effekt som å løpe ute, og du vil merke forandring på kondisen dine bare på noen uker! Mitt tips til deg som sverger til innetrening like mye som meg nå om høsten, eller til deg som bare vil ha en utfordring på 5 km'ern!Sørg for å ha riktig musikk på Iphonen, så kan du nesten løpe så langt og bratt du bare vill! 

For tiden er det dette som går igjen i mine ører: 

 

 


6 kommentarer

Ingrid

26.10.2011 kl.15:10

Minst 2.0 ja! Å løpe med med 0 i incline vil være det samme som å jogge i nedoverbakke..

Renate

26.10.2011 kl.18:38

Prøv å løp med stigning på 5 neste gang du løper 4x4 intervall på mølla, det svir skikkelig, men det virker skikkelig bra - og raskt!

Jeg lærte av idrettsoffiserene når jeg var i Forsvaret, at man burde aldri ha mindre stigning enn 3 på tredemølla, ellers vil det gå altfor hardt ut over knær og sener =)

Det er like hardt underlag å løpe på ei tredemølle, som å løpe på asfalt!

Solrun Marie

26.10.2011 kl.21:03

Åh, kjempebra tips, har faktisk begynt å lure på hvordan jeg skal få motivasjon og effekt over på innetrening nå som morgenene er så grå at jeg ikke kommer meg på trening engang...

Sangene går igjen i mine ører! ;)

Karoline

26.10.2011 kl.21:29

Renate:

Jeg løper ofte intervaller opp til 15%, er enig i at det er veldig effektivt og den beste formen for trening føler jeg! Det er veldig mange som ikke rører incline når de tar seg en god økt på løpebånd, og 2% gir en ganske markant forskjell, men 3% er selvfølgelig enda bedre!

Line

27.10.2011 kl.09:21

Løping er digg :-D Men ikke enig i at incline 0 = nedoverbakke, det gir jo ikke helt mening for meg :-P

amalie og marita

27.10.2011 kl.18:13

kjempefin blogg! :-)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits