Mine lår...

...trener jeg på denne måten:

Noen av dere har spurt om jeg kan fortelle om min favoritt øvelse for lår. Jeg tar egentlig tre til fire lårøvelser når jeg trener styrke, men akkurat nå er dette min favoritt! Grunnen til det er at den tar innside lår, hofter og mage samtidig - snakk om quick fix av problem area!

Ligg på ryggen og løft opp en fitnessball ved å knipe sammen bena. Hold ballen fast mens du svinger bena fra side til side som en vindusvisker. Du kan legge armene rett ut for å balansere kroppen litt, øvelsen er litt vrien i begynnelsen.


2 kommentarer

Julie Almestad Sævik

17.10.2011 kl.21:17

bra øvelse! :)

Mira

17.10.2011 kl.21:58

Lårøvelser har jeg et elsk/hat-forhold til, grusomt der og da (spesielt benspark.. grr), men så fryktelig deilig etterpå :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits