Hei dere!

 Jeg har ikke gått under jorden, jeg har bare vært veeldig, veeldig opptatt i helgen! Vet at det kanskje er litt dumt, men samtidig ser jeg at mange av dere også tar *blogg - lese - fri* vær helg, og da regner jeg med at det er fordi dere ikke syntes det er såå  viktig å vite hva jeg driver med eller hva jeg eventuelt serverer eller hvor mye jeg trener i løpet av en helg?! hehe. Uansett. Denne helgen har jeg brukt tiden på et kurs som jeg håper dere også får litt glede av, hverfall når dere ser på bildene mine. (Usch, nå skapte jeg plutselig veldig store forventninger merket jeg... ). Jeg har nemlig vært på fotokurs!! 

Kurset ble arrangert på DETTE nydelige stedet på Tofte på Hurum. Med en gang vi gikk ut av bilen i går morges å så den nydelig utsikten, følte jeg at jeg var mange hundre mil fra Oslo. Da jeg våknet i morges hørte jeg måkeskrik som en sommerdag på sørlandet, og på min lille "før - frokost - promenad", trodde jeg nesten at jeg hadde kommet til Hellas. Men sanheten var at det var Oslofjorden jeg hadde midt i mot. Trenger dere en avkobling fra storbymaset, får dere en billig rekreasjon her ute!

Disse to dagene har vært lange og har vært preget av intens terping på teori og iherdig fotografering. 

Fotograf Trine Thorsen var kursleder og har så langt det går, ryddet opp i kommunikasjonsproblemene mellom meg og mitt kamera. Nå blir alt forhåpentligvis mye enklere, for nå snakker vi samme språk! Må likevel understreke at foto tar lang tid å få under huden, jeg er absolutt ikke blitt noen mester, men nå behersker jeg hvertfall basics! Husk at det går ann å ta en master i fotografi... Dere får derfor ikke ha for store forhåpninger til krispy, krystallklare bilder riktig ennå! 

Må forresten nevne at det var mange flotte damer til stedet på dette kurset! Blandt annet Linda Elmin, bak nettbutikken Hviit, og Helene som blogger for ELLE Decoration! Jeg er derfor to favorittblogger rikere, og det beste av alt er at begge er interiør! 

Dere skal få se bildene jeg har tatt på kurset, men nå må jeg bare stupe i seng - er utslitt av å fokusere og dobbeleksponere. Natti!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits