Hollywood treatment

For cirka 20 minutter siden ramlet jeg inn i stua, nesten med hode først! I formiddag har jeg hatt en beinhard cardio økt: bakkeløp på mølle! Det burde vært straffbart å løpe bakeløp eller i det hele tatt løpe noe som helst på en tredemølle. Men når man bor midt i byen, er det ikke like lett å finne en god bakke å løpe i... Derfor blir det løpebånd. Nå er det bare å la bena hvile, heldigvis er det sykkel som gjelder i morgen!

Etter en hard treningsøkt er det viktig med næring. Coconut water er det desidert beste du kan innta etter en treningsøkt, hvorfor det? Når vi trener har vi et stort væsketap i form av svetting, dette fører også til tap av mineralstoffer som natrium, kalium, klor og magnesium. Vanlige sportsdrikke inneholder ikke magnesium eller kalium og heller ikke riktig elektrolyttbalanse. Kokos vann derimot,  inneholder samme elektrolyttbalanse som vi har i kroppen vår! Kokosvannet inneholder like mye kalium som i to bananer og du får i deg hele dagsbehovet for C vitamin. Perfekt for å få kroppen og musklene tilbake i shape etter trening med andre ord!

Coconut water er selvfølgelig en hitt blandt fitnessguruer og wellness dronninger i L.A. I Norge koster herligheten en formue, men hos Iherb blir det en slikk og en ingenting, bestillingen min er straks på vei!

Pure coconutwater smaker kanskje litt rart i begynnelsen, men den finnes i flere ulike smaker dersom du ikke klarer den naturelle smaken. Hvis du har lyst til å blande den sammen med noe annet, eller trenger en næringsbombe når du er syk, kan du jo prøve DENNE oppskriften! Husk å ikke forveksle kokosnøttvann med kokosmelk. Det er to helt forskjellige ting. Kokosnøttvann kommer fra de unge, grønn kokosnøttene og inneholder ikke fett. Nå skal jeg lirke meg inn i dusjen og etterpå skal jeg en tur ut. I kveld skal vi besøke mormor og morfar, lurer på hva jeg skal ta med meg for å muntre dem opp litt ekstra... kanskje jeg må lage noe ekstra godt?


7 kommentarer

Luisa

04.10.2011 kl.15:17

Kokosnøtt vann er kjempegodt, ingenting er som å plukke egne kokosnøtter og slå hull på dem for å drikke, så da må dette virkelig være noe for meg. Kan du fortelle litt om hvordan du bestiller fra iHerb, om dine erfaringer osv? :)

Hanne

04.10.2011 kl.19:02

Jeg Elsker (with a capital E) kokosvann! Riktignok er det best når det er rett fra en fersk, iskald, nyåpnet, grønn kokos, sånn som det selges her, men nå ble jeg glad for å finne ut at man kan få tak i det i Norge og :-)

Maria

05.10.2011 kl.00:44

hva skjer med kneet ditt på disse bildene?

Karoline

05.10.2011 kl.08:30

Maria:

Jeg har operert kneet for 4 år siden, kneet ble aldri helt bra, så jeg må trene med støttebandasje.

Linn

07.10.2011 kl.22:25

Det er GODT! :) Bare farlig dyrt..

Eline

16.06.2013 kl.10:27

Hei! Er det en grunn til at du valgte akkurat det kokosnøttvannet? For det finnes mange forskjellige på iherb nå?

Karoline

14.07.2013 kl.18:40

Eline:

Nope, ingen spesiell grunn! :)

// K

Besøk gjerne min nye blogg: alakaroline.no, for mer inspirasjon. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits