Breaking News!

Nytt samarbeid, dere! Dette er mitt første, ekte blogging samarbeid! Jeg ble utrolig glad da jeg fikk dette oppdraget. Fremover skal jeg være fast trening/kostholdskribent på Strømmen storsenter shopping blogg! Dette er et helt nytt prosjekt, jeg og flere bloggere skal dele erfaringer og inspirere på denne sajten, stikk innom da vel!


3 kommentarer

Marte

03.10.2011 kl.09:30

Gratulerer! Det er kult. :)

jeaninmichelle96

03.10.2011 kl.12:28

kjempe fin blogg, kommenter gjerne på min blogg også :)

Anonym

03.10.2011 kl.21:46

Hei! Gratulere så mye :D Jeg lurer på om det er lenge til du legger ut hjemmelaget musli oppskriften? Gleder meg til å prøve den ;) Ikke noe som er bedre enn å ha flere mat muligheter om morgenen :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits