Out-put ved daggryMorgentrening er noe av det beste jeg vet, og når jeg har god tid om morgenen og ikke må stresse til kontoret, er en løpetur i byen eller styrketrening på sofaen det noe av det første jeg prioriterer (Det første jeg prioriterer er faktisk å lese mail,uansett, men dette gjør jeg så fort vekkerklokken ringer, nesten før jeg vet hva jeg heter...) påmindelse fra Mattias.

Uansette. Hvorfor er morgentrening så bra da? Det er jo grusomt å svette når du nesten akkurat har stått opp av sengen?! eller? Jeg elsker denne økten, og jeg finner mange fler positive enn negative grunner, derfor prioriterer jeg det, lett!

Her er noen gode grunner til at jeg har en out-put økt ved daggry:Lurer du på hva jeg hører på når jeg trener akkurat nå? HER er min siste liste.
 


6 kommentarer

Silje Zindellas

28.09.2011 kl.22:35

kunne ønske jeg hadde den motivasjonen du har!

Luisa

29.09.2011 kl.10:23

Jeg liker også å trene på morgenen :) I dag har jeg hatt en skikkelig bra treningsøkt hos fysioterapauten min, det var herlig!

Cupcakes og champagne

29.09.2011 kl.13:32

Jeg er helt enig i punktene på listen din! :) Det med vannet har jeg faktisk ikke tenkt på, men det er sant det og!

Oda

29.09.2011 kl.14:44

Skulle ønske jeg var glad i å trene om morgenen, men dessverre.. For det første har jeg ingen motivasjon i de tidlige morgentimer, og jeg klarer derfor ikke å nyte økten. Blir til at jeg venter og gleder meg til at økten er unnagjort. I tillegg blir jeg både kvalm og svimmel av morgentrening. Trening kl 1900 derimot: HERE I COME!

Et lite spørsmål: hvor langt løper du om morgenen?

Kathrine

29.09.2011 kl.16:31

Er heeelt enig det! Å ha trent på morningen gjør hele dagen 10 ganger bedre!! :)

Karoline

29.09.2011 kl.20:58

Oda:

hvis jeg løper, løper jeg alt fra 4 til 10 km. Hvis ikke er jeg på spinning eller har styrketrening.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits