Verden.

Jeg var 13 år 11.september 2001. Det var tirsdag, og jeg hadde akkurat vært med på min første konfirmasjonsundervisning. Nå, 10 år senere,  kan jeg ikke huske så mye av en verden uten frykt for terror. I kveld har vi tent lys. Ikke bare for dem som ble rammet 11.september 2001, men for alle som har opplevd terror i løpet av de siste 10 årene... Med andre ord, en hel verden.

Hvor var du 11.september 2001 ?


3 kommentarer

Marte

12.09.2011 kl.09:55

Jeg var 15 år og hadde blitt med min bestekompis hjem for å se på Friends, men i stedet ble vi møtt med nyhetssending på nyhetssending. Vi ble sittende forran TVen i flere timer og fulgte med på utviklingen. Det var veldig uvirkelig hele greia syntes vi.

M ;)

A

12.09.2011 kl.14:55

Jeg var på vei til min første konfirmasjonsundervisning.. Husker det som det var i går.

sifimoli

14.09.2011 kl.19:20

Kult bilde ;DD

KOmenter tilbake.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits