Hembakat

Denne helgen har vi konfirmert den yngste i familien.  Jeg bakte én av 10 kaker og det ble faktisk en suksess selv om det var fare for at den ville synke sammen på midten lenge før den ble servert... Lite tips: Bruk ALLTID sikt til mel, bakepulver eller kakao i kaker. Klumper er ikke lett å bli kvitt!

"Red velvet" kake er egentlig en sjokoladekake, men som farges rød.

Denne gangen brukte jeg "No Taste" Red fra Wilton og  en rød paste HERFRA som skal fungere godt sammen og gjøre kaken ordentlig rød.

Rød ble den!


Kaken har jeg laget i en litt annen variant tidligere og da var jeg så heldig å få publisert den i lesernes VG!  Du finner oppskrift og fremgangsmåte HER.

Ja, det ble bunad denne gangen. Kvitstakk er en fin variasjon.

Håper dere også har hatt en fin helg?!


5 kommentarer

Nathalia

11.09.2011 kl.17:56

-Hærlig!(: Jeg må bare si at du er knall fin på håret ditt! Spesialt når håret er satt bakover i spenne, kjempe søtt!(:

Karoline

11.09.2011 kl.18:03

Nam,det så godt ut :)

Karoline

11.09.2011 kl.18:10

Nathalia:

Takk! Det var koselig å høre :)

Lille meg

11.09.2011 kl.20:53

Spennande kake - må prøves :)

Marit

15.09.2011 kl.10:35

Så fin kake du har laget ;-) og superfint bilde av deg !

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits