22/07/2011

I ettermiddag har jeg vært preget av bomben som gikk av i oslo og det forferdelige dramaet på Utøya. Jeg har ikke ord. Dette er det værste som kunne skje. Mine tanker går til offere og pårørende. Jeg håper kriseteam tar hånd om barn og ungdom som har opplevd et treumatisk mareritt som desverre kan følge dem resten av livet... Min neste tanke er; hvem er det som har gjort dette?!

...Selv rømte jeg byen torsdag ettermiddag for å ha en rolig helg på hytta med familien. Jeg er glad for at jeg ikke er i byen nå. Jeg bor 200 meter fra statsministerboligen og to minutter fra UD, det er ikke et sted å være nå. 

Håper dere har det bra, ta vare på hverandere!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits