Bridal shower whoopie pies

Bedre sent enn aldri, her kommer oppskriften på whoopie pies som jeg bakte i forbindelse med før-premieren på filmen Brides maids som har premiere i Norge fredag 8.juli! Du kan se klipp fra filmen HER!

Ha smør og sukker i en bolle

Bland godt sammen, og tilsett ett stor egg. Pisk dette godt.

Bruk en sikt for å unngå å få klumper. Sikt mel, natron og salt i en egen bolle. 

Tilsett 1 ss av melbalndingen og litt melk mens du blander godt. Gjenta prosessen til alt melet er brukt opp. Blandingen skal bli tykk, derfor kan det være du  ikke trenger all melken. Min blanding ble litt tynn.Jeg bruker en sprøytepose av denne typen for å få fine, små kaker.Stek kakene i forvarmet ovn på 180 grader i ca 12 - 14 minutter. Kakene skal bli gyllene.Lag fyll:

Ha smør og melis i en bolle. Bruk en sikt for at melisen ikke skal klumpe seg.

Bland melis og smør godt sammen. Pass på at det ikke blir noen smørklumper.

Smørkremen skal bli myk og fast.

Tin 3 dl frosene bringebær

Ha bringebærene i en sil for å skille bær og saus. 

Ha bringebærsausen i smørkremen for å få en rosa, fin farge og naturlig, god smak (spar 1 ts til  toppingen)

Legg kakene med bunnen opp

Smør på et godt lag med smørkrem.

Lag melisglasur av litt melis og vann og ha i 1 ts bringebærsaus for å få rosa farge på toppingen også. Dryss over sukkerhjerter og sølvkuler, eller noe annet du syntes er fint!Jeg syntes disse var akkurat passe søte for et "utdrikningslag" eller en birdal shower som jeg heller liker å kalle det. Det er viktig å sette stas på den kommende bruden!

Håper dere ble inspirert hvis dere skal i bryllup i sommer, eller bare har lyst tilå lage en chic sommerfest for venninnen?! 

Nok søtsaker på en stund, i morgen blir det andre boller! Ha en deilig og aktiv søndagsmorgen, vi snakkes snart!
Én kommentar

Muffinnelia

03.07.2011 kl.12:16

ser herlig ut! og så søte!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits