Jordbærtopper på spyd

Etter en laaang busstur uten verken internet eller tilgang på sms, er vi endelig instalert på hytta. Foran oss ligger en deilig pinsehelg med hele familien! Det var en fantastisk følelse å simpelten kjøre ut av tropestormen i Oslo og inn i en lat sommerkveld på sørlandet. I skrivende stund settes rekene på bordet, skulle ønske det var en ferie som skulle vare lenge, men det er viktig å bare nyte det nå. Det er ikke en helt vanlig pinsehelg heller, pappa fyller 60 år, så selvfølgelig er forberedelsene godt i gang allerede... Jeg og min lille kusine, Hege, lagde disse herlige jordbærtopper i ettermiddag; Håper de faller i smak! 
Du trenger:

€ Jordbær

€ Hvit sjokolade

€ Kokos

€ pinner


Start med å smelte hvit sjokolade i vannbad. Vannbad betyr at du koker opp vann i en kjele å lar en bolle flyte rundt i vannet, deretter smelter du sjokoaden i bollen som er oppi vannet. Pass på at det ikke kommer vann  i sjokoladen.

Dypp jordbæret i sjokolade og kokos

Du bør oppbevare jordbærene i kjøleskapet til servering.

'Sett jordbærene på pinne før servering. Dette er selvfølgelig valgfritt, men det er jo veldig søtt da! Jeg er litt "på pinne fortiden"

Håper dere har en deilig pinsehelg i vente dere også?!


6 kommentarer

HermetikkFraSvenskhuset

10.06.2011 kl.23:02

Så veldig godt ut! Liker hvit sjokolade og jordbæra er bare topp akkurat nå med de norske!

thelasthuman

10.06.2011 kl.23:02

herlig.

tonje

10.06.2011 kl.23:18

NAM

Martine

11.06.2011 kl.10:49

Sunnere variant av "kjærlighet på pinne". Jeg er ikke så glad i kokos, men sjokolade og jordbær sier jeg ikke neitakk til :)

Hjalmfrid

11.06.2011 kl.14:01

Det så kjempegodt ut :) Og ikke minst sunt :D

isabell

12.06.2011 kl.09:28

Det så kjempe godt ut; )

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits