Femelle Magasin

Jeg har inngått et samarebid med Femelle Kvinnemagasin. Dette er et nettbasert magasin som oppdaterer deg på mote, skjønhet, samliv, kjendiser og gir deg tips og triks i en hektisk hverdag! Jeg har lest magasinet en stund og syntes det er kjempe koselig at de spurte om jeg ville samarbeide med dem! På nettsiden finner dere alltid bildelink til min blogg og mange andre spennende blogger. I min sidemeny kan dere se de seneste artiklene fra femelle, på den måten blir det enkelt å få med seg det nyeste og hotteste fra moteverden via min blogg! 

Er det noen av dere som leser femelle allerdet?!


6 kommentarer

Elisabeth

04.06.2011 kl.18:01

leste det lenge, men syns at det egentlig bare har blitt dårligere.. det er jo dumt, siden jeg syns de pleide å værre så flinke..

Karoline

04.06.2011 kl.18:15

Jeg tror de har hatt en pause en periode, men er for fullt tilbake nå :)

04.06.2011 kl.19:37

Skal begynne og se der (:

deha

04.06.2011 kl.22:03

må dessverre advare deg mot samarbeid med femelle... hun som styrer der er veldig useriøs, som du kanskje har merket har det vært ganske hyppig utskiftning av skribenter.. de holder ikke ut med det opplegget der.

men så lenge du ikke blir lovet noen penger, så har du jo egentlig ingenting å tape..

uansett, lykke til:) bloggen din er topp! :)

Karoline

04.06.2011 kl.22:36

deha: jeg får ikke penger, så det går nok fint, men takk for at du advarer meg:)

Julie

06.06.2011 kl.15:39

Jeg leser det :-D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits