Eksklusiv sommerdessert - Champagne Granite

For alle som elsker sorbet; dette er den nydeligste, friskeste av dem alle! Champagneboblene holder seg godt i fryseren og fører til at sorbeten både bobler og smelter fantastisk i munnen. 

Til 4 porsjoner champagnesorbet trenger du:

€ 2 dl vann

€ 200 g sukker

€ for voksne: 6 dl champagne eller musserende vin 

   for barn: 6 dl mussernede vin uten alkohol (fåes kjøpt på Meny)

€ 1 lime delt i 8 biter (pynt)

 

Kok opp vann, tilsett sukker og avkjøl dette. 





Tilsett champagne når sukkerlaken er avkjølt. Ha blandingen over i en bolle med lokk. Sett den i fryseren i ca 6 timer. Når den er ferdig skal du skrape den dypfryste massen ut av bollen med en gaffel. 



Server i champagneglass eller fin dessertskål. Pynt med lime. 



2 kommentarer

Lill

02.08.2012 kl.17:27

Hei..hvor mange glass blir 4 personer..?

Karoline

03.08.2012 kl.09:31

Lill:

Det blir ca ett glass til hver, pluss litt til :)

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com





Follow Me on Pinterest



Matbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits