I Heart Cycling

Jeg kan underskrive på at dette har vært en BEIN HARD uke, men også en av de beste på lenge!  Jeg ble en skikkelig sykkelfanatiker etter at kneet mitt for andre gang sa nei takk til løpebåndet vinteren 2010. Til sommeren har jeg trent spinning ca 3 - 4 ganger i uken i ett år (de siste 6 . årene har jeg generelt trent veldig mye). Ettersom jeg har trent såpass mye spinning jevnlig følte jeg at det var på tide å teste formen skikkelig! I skrivende stund har jeg hatt 8 spinningtimer på fire dager! Dere har sikker fått med dere at jeg deltar i en liten sykkelkonkurranse på SATS national. Det er jo bare en liten internkonkurranse for SATSmedlemmer innendørs, ikke akkurat birken eller tour de france, men veldig motiverende like vel! Pr. dags dato ligger undertegnede på 2. plass. weee! ...Foran meg ligger en sterk mann, men jeg skal ikke bukke under av den grunn!

Dere syntes sikker at det er galskap å sykle så mye... Det er faktisk ikke farlig å ha en periode med bortimot overtrening, der man bryter kroppen ned, for etterpå å hvile å la den bygge seg opp igjen ved hjelp av roligere treningsøkter. Det er et stort MEN inni bildet: du skal vite hva du gjør og du skal vite at du er i stand til å gjøre det. Du skal ha en plan, og du skal følge den. Hvile er veldig viktig! Jeg gjør det for å teste min egen form, men samtidig komme i mye bedre form enn jeg først var i!

I slike harde trenings- /konkurranseperioder er det veldig viktig å drikke og spise riktig hele døgnet. Spesielt rett før, under og etter treningsøkten. I tillegg er det viktig å få god søvn. Hvis ikke går det som det gjore med meg på mandag: rett i gulvet... 

Agenda på SATS denne ukenDette er en av mine favoritt - spinninglåter akkurat nå. Med denne sangen i høytalerne lover jeg dere at svetten spruter og lårmuskulaturen er nær bristepunktet!

David Lambert - if I had you

 

 

Nå skal jeg lese, skrive, jobbe og senere ha lunsj og middag med gode venninner - I <3 Fredag, (og Cycling)!


4 kommentarer

SiriV

15.04.2011 kl.10:17

Spreking! Tour de France neste!

anneogtherese

15.04.2011 kl.22:46

du er på førsteplass på topplista "pluss" på blogg.no

16.04.2011 kl.18:25

Adam Lambert**..

Linn H.

17.04.2011 kl.14:09

flink du er.. nettopp fått dilla på spinning igjen, etter 2,5 år med så og si bare mølla.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits