Le Tour

Jeg vet at jeg har blogget veldig lite om aktivitetsnivået mitt i det siste. Jeg kan fortelle dere at det faktisk ikke er noe å utsette på det! På mandag startet Tour de National, SATS nationalteaterets svar på Tour de france. De 3 deltakerne som har hatt flest sykkeltimer på 1 måned, vinner en premie. Jeg har aldri vært noe konkurranse mennseke. Jeg har heller aldri vært noe god i noen sport som har gjort det naturlig å delta i noen konkurranser! Jeg trener hard og mye, men ikke for å bli best i noe som helst, bare for å føle meg vel, få en sterkere kropp, beder helse og alle de grunnene der, som de fleste ikke syntes er motiverende i det hele tatt... De motiverer faktisk meg. Uansett, denne spinningkonkurransen passer meg perfekt. Her kan jeg faktisk konkurrere i mitt rette element uten at jeg trenger å være best der og da. Det skal likevel nevnes at det er en relativ hard konkurranse. Det holder faktisk ikke med 1 spinningtime om dagen for å vinne dette her! Dere kan jo selv tenke dere hva det betyr...

Denne uken starter jeg rolig med 1 spinningtime om dagen. Neste uke skal jeg doble! Det blir en beinhard uke med blandt annet maraton på mandag og lillebirken på onsdag. Pulsklokken er min personlig trener - uten den kommer jeg ingen vei! Det er viktig å ta en titt på gårsdagens økt før jeg bestemmer meg for hvordan jeg skal trene i dag. Trener du like hardt hver dag blir resultatet alt annet enn positivt, intensitetsvariasjon er vikitg når det kommer til utholdenhetstrening. Forresten er sykkel en skikkelig styrkeprøve for lårmuskelaturen også, det gjelder å ikke slite seg helt ut med en gang!

Én eller flere treningsøkter hver dag krever god oppladning og restitusjon. Før trening lager jeg gjerne en smoothie med frukt, litt korn og ekstra protein. Det er enkelt å få i seg, og gir en lettomsettelig energi under trening. Har du den med deg i baggen, blir det billigere og enklere å innta rask energi etter trening!

Jeg hadde virkelig tatt i hard i dag og etter å ha karret meg opp 5' etasjer med lange trapper tilslutt, verket det fra topp til tå... Å komme inn døren å  lukte at middagen straks var ferdig var premie i seg selv! Mattias hadde satt sammen et perfekt måltid for en sliten trenings (narkoman). På menyen sto: Kylling stuffet med soltørket tomat og blåmuggost, fullkornspasta, og en nydelig, kald (den skal være kald), fetaost - röre. Den "rören" MÅ dere forresten bare smake. Den kan brukes til så mye forskjellig, den kommer til å bli min favoritt til grillkjøttet i sommer! Oppskriften kommer her:

(3 porsjoner)

2 dl Creme fraiche (mager) 

1/2 blokk fetaost ( Den firkantete grønne pakken fra Arla. UTEN OLJE)

1/2 rødløk, finhakket

1 dl finhakket sort oliven

1 ts sitronsaft

salt og pepper.

Ha Creme fraichen i en bolle, smuldre i fetaosten. Finhakk rødløk og oliven ( Det er viktig at disse finhakkes nøye for at resultatet skal bli fresht). Bland det i røren. Tilsett sitronsaft og smak til med salt og pepper. 

Rören skal serveres kald og passer godt til ovnsbakte poteter, salater, kjøtt, kylling... your choice <3 

 

 

Hare dere en favoritt middag etter trening?


Én kommentar

Hanne

18.04.2011 kl.22:19

Nam!

Jeg pleier aa lage feta-röre/-dip med

-mat-yoghurt eller gresk/tyrkisk yoghurt

-pepper

-hakket chili

-rosmarin

-og selvfölgelig feta

...kjempegodt til ovnsbakte sötpotetbaater =)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits