Trening Som Gir Mening - Vinn tur til Mali!

Som dere kanskje har skjønt, var jeg på bloggforum med Sunn Jenteidrett, Grete Roede, Opplysningskontorene og andre kostholdsbloggere i dag. Det var en veldig innholdsrik dag, og vi fikk spesielt mye kunnskap om de nye kostholdsrådene. Dette er et viktig bidrag i arbeidet med å bedre folkehelsen i Norge og dette skal jeg skrive et større innlegg om en annen dag. I tillegg til all den gode og nyttige informasjonen om de nye kostholdsrådene, fikk jeg litt informasjon om en ny kampanje som er et sammarbeid mellom Care og Grete Roede. Kampanjen heter GÅ I HENNES SPOR  og setter fokuset på jenter i Mali som må gå 8 km om dagen for å hente vann, noe som også fører til at de har liten tid til skole. Ved å delta i kampanjen kan du være med på å endre dette!!

Ved å gå 8000 skritt om dagen i 30 dager får du bedre helse og bidrar samtidig til å bygge brønner i Mali. Flere brønner vil gi en enklere hverdag for jenter og kvinner i ett av verdens fattigste land. Alle som deltar i konkurransen er med i trekningen av en unik reise til MALI! Hvem vil IKKE vinne det!?

Jeg skal gripe sjangsen å gjøre noe positivt for min helse, samtidig som jeg er med på å bidra til et bedre liv for noen andre! Det finnes faktisk ingen unnskyldninger for ikke å delta. Vi i Norge er jo alleredet ganske innaktive, denne kampankjen kan faktisk få hele Norge på rett vei... BLI MED NÅ! Registrer deg HER mellom 1. mars og 15. april. 2011.Det koster 100 kr å delta. I tillegg kan du bestille en startpakke som inneholder vannflaske og Silva skritteller for 300,-. Inntektene går til CAREs arbeid.


8 kommentarer

Pia Bjørnsen

23.03.2011 kl.19:16

ååh, så bra da!

G U N N N I S

23.03.2011 kl.19:21

åååh, så utrolig bra! tror jeg skal melde meg på :-)

durus

23.03.2011 kl.19:39

Så smart! :D

enits91

23.03.2011 kl.20:59

Det høres kjempebra ut! ;) Vet du om det skal holdes flere slike kurs? Jeg kunne gjerne tenke meg å være med på det. Det er så interessant! :-)

Marie

24.03.2011 kl.00:12

Heia!

Takk for hyggelig bloggforum i dag- Du har en fresh blogg og jeg skal titte innom i ny og ne.

Ha en riktig god natt!

Marie ( Hun skravlete..... ) : )
Så bra! :) Tenkte å lage et innlegg om det jeg og. Hadde vært gøy å få med mange :)

Lena Marie

24.03.2011 kl.07:36

Så utrolig flott tiltak da! :-D

Ida Sem Fossvik

24.03.2011 kl.09:53

Hei Caroline,

så flott at du har meldt deg på skrittkonkurransen vår! Og ikke minst at du skriver om det. Veldig bra! :)

Kan forresten fortelle at vi allerede har så mange deltakere at vi kan bygge to-tre brønner i Mali - det betyr at alle som deltar i konkurransen faktisk sørger for at én person i Mali får tilgang til rent vann. Så både du og alle andre som er med, hjelper ei jente i Mali til å få en lettere hverdag.

Det må vel være en fin motivasjon? ;)

Ønsker deg lykke til med konkurransen! Sjekk også Facebooksiden vår for mer info og oppdateringer underveis: http://www.facebook.com/event.php?eid=165904053458709

Hilsen fra Ida Sem Fossvik,

informasjonsrådgiver, CARE.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits