Dagens Treningstips:

Det er torsdag!! Husker dere guiden jeg kom med i forrige uke, der jeg viste hvordan du kan legge opp en variert trening ilpøet av en uke?! Hvis ikke, finner du innlegget HER.

Jeg har vært hyper energisk denne uken og er på min fjerde spinningtime i dag... egentlig ikke så veldig sunt akkurat det, kan være jeg tvinger meg selv til å legge igjen spinningskoene og heller ta styrke på hele kroppen i stedet. Uansett, spinning er herlig og her ser du hvorfor du skal trene kondis, for eksempel ved hjelp av spinning eller løp:

 

Nå skal jeg ut å handle godbiter til den nye leiligheten, kanskje jeg poster en aldri så liten smakebit her påbloggen en dag. Får se om jeg og Mattias blir enig om tekstiler og fargevalg først!

Ha en delig torsdag!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits