Ukens spørsmål: BIKINI

Den siste uken har jeg fått noen ulike spørsmål på mail fra dere lesere. Dette er veldig koselig og jeg setter stor pris på at dere tar kontakt når det er noe dere lurer på. Noen spørsmål svarer jeg på direkte på mail, andre passer det godt å lage et lite innlegg om. For noen dager siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne komme med noen tips til hvordan du kan kle deg på stranden og føle deg vel hvis du har "litt ekstra" på kroppen. Nå som våren og sommeren nærmer seg med stormskritt er dette selvfølgelig noe mange tenker på!

Butikkene begynner å fylles opp med bikinier, kjoler og lette sko, men det er ikke alltid så lett å finne den rette stilen for sin egen kropp. Bikini - shopping en varm vårdag kan kan gå fra å være en fornøyelse til et mararitt, når man oppdager at kjedebutikkene ikke har noe som sitter som det skal. Det er med andre ord viktig å være tidlig ute! Jeg sverger til netthandel og bestiller så og si alle bikiniene mine over nettet. For å få bikinien i god tid før sommeren betsiller jeg senest i løpet av mars, da er det fortsatt godt utvalg i størrelser og modeller. Nettbutikkene har gode størrelseskart, så hvis du måler riktig og følger instruksjonene vil du lett finne riktig størrelse. I tillegg til dette er utvalget MYE større. I nettbutikken finner du faktisk akkurat den bikinien som passer best for deg, om det er fordi du er liten, eller stor...

Her har jeg laget en liten oversikt som kanskje kan inspirere deg til å ta på deg bikinien i sommer uansett størrelse og fasong!

Uansett form og fasong er det viktig å ha på seg noe som gjør at en føler seg vel på stranden. Velg bikinier som holder inn og skjuler det du er minst fornøyd med, og trekker frem og strammer opp det du er mer fornøyd med. Det som er så fantastisk i år, er at moten sier et stort JA til alt som heter truser med høyt liv og dekkende overdeler, du er altså mer enn trendy om du velger en av disse modellene i sommer!

En annen ting som er deilig med motebildet akkurat nå, er de store, flagrende tunikaene og kjolene du skal ha over bikinien på stranden. Er du spenstig nok, kan du rett og slett bade med dem også!

Disse herlige tunikaene og skjortene har lange armer som skjuler overarmene uten å stramme.  I tilegg  er materialet lett og behagelig. Du blir en prinsesse på stranden!

Eksemplene på bildene er hentet fra net-a-porter.com og ment som inspirasjon, men du finner masse ulike varianter HER eller for eksempel HER.

Lykke til!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits