Svett Valentin!

Mandag 14. februar er det valentinsdag. Valentinsdagen har blitt mer og mer populær i Norge de siste årene og nå er det nesten obligatorisk å ha en valentinsdate på lur! Når jeg hører ordet date, tenker jeg med en gang på en fin resturant, god mat og en mann som spanderer. Etter denne tanken kommer: Hva om vi ikke har noe å prate om, hva om han er sikkelig rar! Hva om jeg  klarer å si masse dumt og han ikke liker meg?! Eller, sist men ikke minst: hva om jeg søler på kjolen!! Etter alle disse tankene ender det med at jeg går med en dårlig følelse i magen helt frem til daten og at jeg nesten ikke klarer å glede meg over at jeg i det hele tatt skal på date!

Men hvorfor skal det være sånn som dette?! Hvis du ikke kjenner daten din godt fra før kan det vel like gjerne være gøy å gjøre noe annet enn å småprate om interesser og livshistorie på en restaurant?

Her er noen forslag til en andreledes valentinsdate som du kommer til å huske resten av livet. Hvis den ender godt, kan det i tillegg være den beste starten på resten av ditt liv!

 

Sagene Squash Senter i Oslo tilbyr studentrabatt på baneleie. Du kan spille en halv time for kr. 70,- eller du kan kjøpe 10 have timer for kroner 500,-

SATS - sentrene i landet har også tilbud om leie av squash baner, du må ta kontakt med ditt senter for å få vite om de har bane og hva det koster.

 

På mange av landets treningssentre er det kickboksing på timeplanne. Du trenger ikke være medlem for å bli med, bare kjøp en enkeltime eller spør rett og slett om du kan få en prøvetime gratis. De liker at de kanskje får verve nye medlemmer!Spikersuppa har åpent alle dager fra 11.00 til 21.00. Det beste er at du kan leie skøyter på stedet! Kr 45,- for voksne pr. time.
Tror dette blir min date i år!Over hele landet er det flere klatrehaller. På klatreverket i Oslo kan du prøveklatre uten kurs. I løpet av 1 eller 2 timer får dere prøveklatre på ulike vegger. For studenter er prisen kr 80,- mellom 09.00 og 15.00 på hverdager. I helgen er det 100,- kr for en dropin time.Håper du fikk noen tips eller inspirasjon til en anderledes date med den nye flammen eller din bedre halvdel!

Eller kanskje du alleredet har lagt planer for valenitines day?!


Én kommentar

lene'johnsen

13.02.2011 kl.19:54

Ville bare si at jeg elsker bloggen din! fant den i dag, via en video på youtube, og du fikk nettopp en ny fast leser! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits