SATS er litt Oslo...

Det er akkurat så deilig å være tilbake i storbyen som det jeg hadde forestilt meg! Dagene flyr, og jeg får gjort veldig mye. Et lite problem er at når det kommer til trening, er jeg et "typisk" rutinemenneske. Jeg blir ikke spesielt fornøyd hvis jeg må tukle med ukens treningsplan.  Før jeg flyttet til Oslo var jeg litt usikker på hvordan jeg skulle løse dette de nærmeste dagene, spesielt med tanke på at jeg foreløpig har en midlertidig adresse på Nordstrand. Likevel, frem til nå har jeg "sneket" til meg prøvetimer på de ulike treningsentrene i byen... Egentlig har jeg ikke sneket, jeg har ærlig spurt om jeg kunne teste treningstilbudet deres ettersom jeg ennå ikke hadde bestemt meg for hvor jeg ville bli kunde, og det har jeg selvfølgelig fått lov til!

 


I dag var jeg på SATS på Solli plass; fantastisk opplevelse, nye fine sykler og et stort utvalg treningsapparater. Det beste var at de hadde kampanjepris for studenter i disse dager!! Tror nesten helt sikkert at jeg tar turen innom å signerer et abonnement der i morgen. SATS er liksom litt Oslo, det finnes over hele byen, og med et medlemskapet kan jeg trene hvor jeg vil, det passer perfekt når jeg ennå ikke vet hvor jeg skal bo...

 

En annen ting som er gøy, er at jeg har vært på to leilighetsvisninger i dag! Tviler derimot sterkt på at noen av de blir våre, ser ut til at det kan bli priskrig mot et ukjent antall ambasader (!), det vinner man vel ikke lett? Vi får se!

Hvor trener forresten dere? og er dere fornøyd med tilbudet der dere bor?


2 kommentarer

kmuriaas

08.02.2011 kl.23:11

såg ut som et "posht" treningssenter :o)

Sommerkropp 2011

09.02.2011 kl.08:33

Ah, så gøy, kjenner meg SÅ igjen når du skriver om å presse trening inn i hverdagslivets rutiner, å det å motstå fristelser.... Har enda ikke klart å la vinflaska stå en helg, men det er kanskje bare sånn når man bor i Oslo? Hehe... :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits