GodisMandag - Bringebærparfait

Jeg har en forkjærlighet for alt som heter sorbet - rett og slett elsker det! På en mandag er det passende å kose deg med det jeg kan kalle "sunnere enn usunn" bringebærparfait. Den lages på 1,2,3 og består av Sukrin, som er et 100 % naturlig sukker med 0 kalorier. Du får tak i det på helsekost.


Server med en gang, eller frys ned i en isform:

Du kan gjerne røre litt den første timen for å unngå at den krystalliserer seg. La den hvile på kjøkkenbenken 15- 30 min før servering.I dag spiser jeg den uten å fryse den ned først, da er den perfekt kremet! Resten av porsjonen fryser jeg ned og tar den opp til en passende anledning.


4 kommentarer

det så faktisk utrolig deilig ut! :)

Tonje Hansen

28.02.2011 kl.20:33

hvordan er næringsinnholdet i denne? kcal, proteiner, fett og karboh...

Marit

01.03.2011 kl.13:41

åååh.Karoline! :) jeg elsker deg for at du ga oss denne oppskriften. Heaven :))

Katinka

04.01.2012 kl.18:56

Nam! Denne var fantastisk! Jeg lagde den med blåbær istedenfor bringebær og litt mindre sukrin. Kommer til å lages igjen i nærmeste fremtid:) Takk for oppskrift!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits