You don't need to spin...

I helgen så jeg og jentene flere sesonger av den herlige tv-serien Sex And The City!  Vi satt der i sofaen, inntullet i myke pledd og med hver vår hjemmelagede soylatte, plutselig kom det et sitat fra Carrie som jeg syntes det var perfekt å referere til her!

 Jeg vet ikke om dere har sett denne serien noen gang, men filmene har dere sikkert sett ?!  Jeg kan hvertfall fortelle at det typiske ved denne jentegjengen er at de er svært forskjellige. Likevel er det en ting alle har til felles, og det er at de som regel ALDRI blir fornøyd! Miranda ( lang og rødhåret) har periodevis, eller stort sett hele tiden, problemer med å finne en mann. I slutten av sesong 2 dukker Stev, "the bartender" opp. Han viser seg å være det de fleste jenter kanskje leter etter; En omtenksom mann som setter av tid til å vise sin kjærlighet. Miranda på sin side, er kanskje sånn de fleste jenter faktisk er;  full av "to do" lister og meninger om hvordan den perfekte tilværelsen til en hver tid skal være. Miranda står opp 09.00 lørdag morgen for å komme gjennom fridagens schedule. Nr 1 på programmet er SPINNING!

... Jeg føler faktisk at jeg kjenner meg litt igjen! Det er ikke sjelden det ringer en huskelapp på mobilen som forteller at det er tid for trening eller noe annet viktig...

Stev er selvfølgelig typen som ikke er så veldig fornøyd med å stå tidlig opp om morgenen, men han er heller ikke typen som vil sløse bort formiddagen med å sove. Derimot vil han nyte en lang morgen i sengen med sin kjære <3

...Ah, hørte jeg perfekt mann?!..

Miranda er allerede langt på vei inn i treningstøyet og vurderer over hodet ikke å ta turen tilbake til sengen, schedule må følges! Stev føler seg rimelig forlatt, og går hjem!  

Senere samme dag møtes jentene til lunsj. Miranda klager (som vanlig) over sin nye erobring og syntes det er helt håpløst at han ikke passer inn i hennes hektiske hverdag. Carrie, som ønsker alt god for sin venninne, prøver å berolige henne, og sier: "You don't need to spin in the morning if you're having sex...!"

...Dette jenter, kan faktisk være ganske riktig! Med en elskovsakt brenner du en pen sum kalorier per time, cirka 400!! Dette er bare 166 kalorier mindre enn en litt utfordrende spinningtime med motbakker. I tillegg styrker det immunforsvaret like mye, er mer effektivt mot stress, endorfiner produseres i massevis og du får bedre søvnkvalitet (bare for å nevne noe).

I tillegg får du en god dose kvalitetstid med kjæresten<3

 

 

Noen ganger kan det kanskje være lurt å holde litt igjen på alle sine gjøremål og nyte livet her og nå istedet ?! Det skader ikke å ta en fridag fra treningen en gang i uka. På denne måten får du fullverdig snikmosjon på en søndagsmorgen likevel!  ...Om du kommer sent hjem fra jobb en dag, og rett og slett ikke orker å gå ut å trene, ja da hvet du hva som gjør susen ; ) 


Én kommentar

Elize

15.01.2011 kl.11:18

I love!!! :) Riktigt roligt att läsa!!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits